Daniel Ianus – Jucatorul etapei a XIV-a

Steaua Bucuresti a reusit in ultimele doua etape sa-si refaca imaginea , victoriile obtinute la Constanta si pe teren propriu cu CSM Olimpia dand un suflu nou ros-albastrilor pentru partidele ce vor urma.

O contributie decisiva la succesul in fata celor de la CSM Olimpia l-a avut Daniel Ianus, cel care a marcat unul dintre cele patru eseuri ale militarilor pentru o victorie cu punct bonus ofensiv. Ianus nu-si mai trecuse in cont o reusita in terenul de tinta advers din etapa a II-a, cand ros-albastrii au invins pe Dinamo.

Inregimentat din 2008 la Steaua, Daniel Ianus, alaturi de colegul sau Viorel Lucaci, fac din linia a III-a stelista unul dintre motoarele echipei, mereu in lupta dura de pe inaintare, fie ca aceasta apara propriul teren de tinta, fie ca-l ameninta pe cel advers.

Eseul marcat de Ianus in partida cu CSM Olimpia a venit intr-un moment al partidei greu pentru miltarii, care inaintea pauzei erau condusi cu 11-7, incercarea inchizatorului stelist, transformata de veterenaul Dumbrava, schimband cursul jocului.

Daniel Ianus are 12 selectii pentru Stejari si o prezenta la Cupa Mondiala din 2011, pentru ca in echipa nationala de Rugby 7 sa fie o prezenta constanta in turneele de Seven Grand Prix Series.

2 comments

  1. Pingback: Daniel Ianus – Jucatorul etapei a XIV-a — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *