CSM Olimpia Bucuresti debuteaza in Play-Off pe terenul Stiintei Baia Mare

Stiinta Baia Mare a urcat pe pozitia secunda in SuperLiga CEC Bank.

Sambata, stadionul Lascar Ghinet, va gazdui partida dintre Stiinta Baia Mare si CSM Olimpia Bucuresti in cadrul primei etape a Play-Off-ului SuperLigii CEC Bank.

Disputa va fi o premiera pentru ca cele doua echipe nu s-au intalnit niciodata in Play-Off, in acelasi timp vor fi fata in fata zimbrii, prezenti in fiecare finala din ultimii cinci ani, si vulturii bucuresteni care din acest sezon tind catre marea performanta.

Daca in aceasta faza secunda a competitiei nu s-au intalnit niciodata de-a lungul anilor, in acest sezon baimarenii au simtit de doua ori forta bucurestenilor si chiar daca s-au impus de fiecare data a trebuit sa lupte din greu fie ca au jucat pe propriul teren sau in deplasare.

Mai mult chiar, zimbrii au castigat in sezonul regulat dupa ce de fiecare data au fost condusi la pauza de catre bucurestenii care nu au putut duce trena pana la final lipsa de experienta si o banca de rezerve mai lunga a maramuresenilor facand diferenta.

Rememorand cele petrecute in prima parte a sezonului Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti nu au fost poate dispute care sa puncteze la capitolul spectacol ci mai mult la daruirea din teren, lupta tactica si cresterea in valoare a bucurestenilor care s-au ales cu doua bonificatii defensive.

Pentru Stiinta Baia Mare prima partida din Play-Off vine dupa un succes cu cinci eseuri si totusi fara bonus ofensiv din cauza diferentei de scor de numai sapte puncte si cu gandul ca are nevoie de un inlocuitor pentru Wiringi, accidentat tocmai in partida de la Bucuresti cu CSM Olimpia.

Bucurestenii nu uita meciul bun facut pe stadionul din Baia Mare in turul sezonului regulat si ca au condus de fiecare data in partidele cu maramuresenii, in fata zimbrilor Lasarusa Tabu si al sau eseu dupa o cursa de 70 de metri putand fi trecuta la capitolul faza campionatului.

Desi baimarenii s-au impus in sezonul regulat fara a cunoaste infrangerea, partida nu pare sa aiba un favorit cert, vulturii fiind in pragul celui mai reusit sezon din istoria clubului. Vor avea insa de trecut peste un aspect moral, faptul ca s-au calificat in Play-Off fara a invinge niciuna dintre viitoarele adversare din aceasta faza a competitiei.

Partida Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti se va disputa sambata, 9 august, cu incepere de la ora 10:00 pe stadionul Lascar Ghinet.

Satistici ale celor doua echipe in aceasta editie a SuperLigii CEC Bank:

Stiinta Baia Mare

Loc 1 (dupa sezonul regulat): 12-11-1-0-328:147-51p (5 pb)
Eseuri marcate: 43 (12 cu aportul inaintarii, 28 cu aportul liniilor dinapoi, 3 eseuri de penalizare)
Eseuri primite: 10
Cel mai eficient marcator de eseuri: Michael Wiringi – 5 reusite
Cel mai eficient marcator de puncte: Samoa Luke – 102 (2e, 25tr, 14lp)
Cartonase galbene: 6

CSM Olimpia Bucuresti

Loc 4 (dupa sezonul regulat): 12-5-0-7-250:262-27p (7 pb)
Eseuri marcate: 30 (12 cu aportul inaintarii, 17 cu aportul liniilor dinapoi, 1 eseu de penalizare)
Eseuri primite: 31
Cei mai eficienti marcatori de eseuri: Cosmin Ratiu, Daniel Statulescu si Johnny Sola – cate 3 reusite
Cel mai eficient marcator de puncte: Andrei Filip-65 (2e, 11tr, 11lp)
Cartonase galbene: 20
Cartonase rosii: 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *