RCM Timisoara a castigat partida din Play-Off cu Farul Constanta

Disputa de pe stadionul Dan Paltinisanu intre ocupantele pozitiilor doi, respectiv trei la finalul sezonului regulat, RCM Timisoara-Farul Constanta s-a incheiat cu victoria banatenilor care si-au asigurat astfel prezenta in semifinalele SuperLigii CEC Bank.

Partida s-a jucat sub semnul echilibrului si chiar inca din debut Fercu a aratat o mostra din actiunile sale specifice, primele puncte pe tabela de marcaj au venit dupa o lovitura de pedeapsa semnata de Calafeteanu.

Niciuna dintre echipe nu a reusit sa ameninte terenul de tinta advers si la jumatatea primei reprize scorul era de 3-0 in favoarea batenilor si aceasta pentru ca Jantjies si-a incercat sansa dintr-o tentativa de tinta de la mare distanta namibianul insa fara a nimeri cadrul butului advers.

Au urmat alte incercari de a concretiza penalitati in puncte si astfel rezultatul a devenit 6-3 in minutul 30, Calafeteanu si Sabbagh pentru marinari izbutind sa modifice tabela de marcaj.

Pana la pauza Calafeteanu a mai concretizat doua tenitive de tinta si cu Farul ramasa in 13 jucatori dupa ce Van Neel si Jantjies au vazut cartonasul galben la pauza RCM Timisoara conducea cu rezultatul de 12-3.

Repriza secunda a debutat cu Sabbagh ratand de la 45 de metri o penalitate, in replica, Calafeteanu a marit ecartul la 15-3, o diferenta care putea deveni si mai consistenta daca mijlocasul la gramada al timisorenilor nu rata o alta oportunitate in minutul 51.

Farul s-a apropiat la noua puncte, Jantijies de la mare distanta trimitand balonul printre barele butului gazdelor dar imediat banatenii au reactionat si Lemnaru beneficiind de o interceptie a scapat intr-un eseu transformat de Calafeteanu.

A urmat ca Timisoara sa evolueze in inferioritate numerica, Kinikinilau fiind trimis pe banca pedepselor iar Farul a profitat de situatia creata pentru a marca un eseu prin Ranuku dupa o gramada pierduta de gazde pe reprunere proprie.

Intrat in joc de pe banca de rezerve Vlaicu a transformat, tot liderul marcatorilor de puncte din SuperLiga CEC Bank aducandu-i pe constanteni la limita obtinerii bunusului defensiv dintr-o lovitura de pedeapsa de la aproximativ 45 de metri.

Constantenii nu au plecat insa din Banat cu bonificatie pentru ca in ultimele minute de joc Calafeteanu si-a mai trecut in cont doua lovituri de pedeapsa iar RCM Timisoara s-a impus cu rezultaul de 28-16.

In urmatoarea etapa a Play-Off-ului RCM Timisoara se va deplasa in Maramures pentru derby-ul cu Stiinta Baia Mare in timp ce Farul Constanta va juca la Bucuresti cu CSM Olimpia.

1 comment

  1. Pingback: RCM Timisoara a castigat partida din Play-Off cu Farul Constanta — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *