Stiinta Baia Mare a inceput in forta Play-Off-ul luand bonusul ofensiv in partida cu CSM Olimpia Bucuresti

Pentru a treia oara fata in fata in acest sezon, Stiinta Baia Mare si CSM Olimpia Bucuresti s-au intalnit pentru prima data in faza Play-Off-ului partida avand loc pe stadionul Lascar Ghinet.

Primele puncte s-au marcat inca de la debut, atunci cand bucurestenii au concretizat o lovitura de pedeapsa prin Statulescu iar riposta zimbrilor a constat intr-un eseu marcat de Sione Fakaosilea transformat de Samoa Luke.

Asa cum au facut-o si in disputele anterioare vulturii au pus presiune asupra marmuresenilor o noua lovitura de pedeapsa semnata de Simpson reducand ecartul la un singur punct. A venit insa o incercare prin procedeul specific baimarenilor, molul de margine, Oancea a finalizat, Samoa Luke a transformat, iar scorul a devenit 14-6.

CSM Olimpia putea sa se apropie la doua puncte insa din cele doua tentative de tinta avute numai una a fost concretizata de Simpson astfel ca inainte de pauza tot zimbrii prin Samoa Luke au fost cei care au modificat tabela de marcaj scorul devenind 17-9.

Repriza secunda a inceput cu un eseu a lui Rusu la care s-au adaugat cele doua puncte aditionale prin transformarea lui Samoa Luke in timp ce bucurestenii au fost sanctionati cu cartonas galben, Mitu fiind trimis pe banca pedepselor fapt care le-a ingreunat si mai mult situatia din teren.

Zimbrii s-au desprins decisiv in minutul 54 atunci cand eseul lui Sione Vaiomounga a adus acestora si bonusul ofensiv transformarea lui Samoa Luke ducand scorul la 31-9.

Pe fondul pasului inapoi facut de baimareni CSM Olimpia a marcat un eseu prin Mitu, Simpson a transformat, ultimele puncte pe tabela de marcaj fiind puse de Brooks din lovitura de pedeapsa dupa ce anterior neozeelandezul mai ratase o tentativa de tinta.

Stiinta Baia Mare s-a impus cu rezultatul de 34-16 iar etapa urmatoare va primi vizita campionilor en-titre RCM Timisoara in timp ce bucurestenii de la CSM Olimpia vor intalni pe Stadionul National Arcul de Triumf pe Farul Constanta.

1 comment

  1. Pingback: Stiinta Baia Mare a inceput in forta Play-Off-ul luand bonusul ofensiv in partida cu CSM Olimpia Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *