Victorie dramatica a lui Dinamo in partida cu U Cluj

Dinamo Bucuresti si Universitatea Cluj au deschis seria partidelor din Play-Out cu un joc frumos si generos din partea ambelor combatante, alb-rosii impunandu-se la final cu rezultatul de 26-25.

Partida a inceput cu Nitu ratand o lovitura de pedeapsa pentru ca in replica o patrundere a lui Rosu sa duca la sanctionarea alb-rosilor, Dimofte fiind cel care a deschis scorul dintr-o pozitie usoara exact pe centrul butului dinamovist.

Clujenii s-au aflat foarte aproape de eseu in minutul 16 atunci cand Moala Leimoni a fost oprit in extremis la faza imediat urmatoare pe fondul unui atac sustinut bucurestenii preluand conducerea prin incercarea lui Siotame Manu transformata de Nitu.

Universitatea Cluj a revenit pe tabela de marcaj dupa ce Dimofte a concretrizat o lovitura de pedeapsa au urmat insa doua minute de foc pentru alb-negri surpinsi de ofensiva dinamovista soldata cu doua incercari.

Mai inta Siaosi Kata a gasit bresa din defensiva clujenilor pentru ca apoi Rosu sa marcheze un eseu dupa ce balonul a circulat pe traseul Adascalitei-Paula Kata tranformarea primei incercari fiind ratata de Nitu pentru ca cea de-a doua reusita sa fie transformata de Siotame Manu.

Finalul primei parti a apartinut studentilor care prin Murgoci si-au trecut in cont un eseu transformat de Dimofte rezultatul pauzei, 19-13 putand fi altul daca Banu nu ar fi scapat inainte balonul dupa o actiune frumoasa inceputa de Murgoci si continuata de Dimofte.

Partea secunda a inceput cu un eseu marcat de Tanase, cel care a profitat de generozitatea in joc a lui Holoia transformarea lui Siotame Manu fiind ultimele puncte reusite de Dinamo pana la ultimul fluier al arbitrului.

Universitatea Cluj a alergat dupa intoarcerea rezultatului si s-a apropiat la un singur punct eseul lui Curca dupa un mol de margine si un eseu de penalizare transformat de Dimofte modificand tabela de marcaj la 26-25.

Siotame Manu putea mari ecartul in minutul 57 insa de la mare distanta a ratat asa cum au facut-o apoi Dimofte care a trimis in bara si Ignea de la aproximativ 53 de metri, cei doi jucatori clujeni irosind in ultime minute posibilitatea unei victorii in contul alb-negrilor.

Pentru Dinamo Bucuresti urmeaza eternul derby cu Steaua Bucuresti in cea de-a doua etapa a Play-Out-ului in timp ce Universitatea Cluj va avea zi libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *