Paula Kata, jucatorul primei etape din faza secunda a SuperLigii CEC Bank

A inceput cea de-a doua parte a SuperLigii CEC Bank,  in care au fost programate doua partide in Play-Off si una in Play-Out, iar titlul de jucator al acestei runde a revenit flankerului dinamovist Paula Kata.

Pentru jucatorul venit din emisfera de sud nu este o premiera. Tonganul a mai fost desemnat drept cel mai valoros jucator al rundei dupa jocul castigat de Dinamo in etapa a IX-a pe terenul eternilor rivali, Steaua.

Nici atunci si nici de aceasta data Paula Kata nu a marcat vreun eseu, insa jocul sau a dat consistenta unei linii a treia formata in exclusivitate din tongani, in care a evoluat alaturi de fratele sau, Siaosi Kata, si Holoia. Aportul sau a fost decisiv la marcarea celui de-al treilea eseu dinamovist cand, dupa o patrundere prin defensiva clujenilor, i-a pasat lui Rosu venit in suport.

Paula Kata s-a remarcat inca de la primele jocuri in tricoul alb-rosilor, adunand opt prezente, in care a evoluat de fiecare data din primul pana in ultimul minut. Mai mult chiar, in acest moment a fost desemnat capitanul lui Dinamo, o echipa aflata la un pas de a salva un sezon ce parea compromis.

Dinamo si Paula Kata privesc acum catre o partida de totul sau nimic etapa urmatoare in Ghencea, acolo unde in fata Stelei elevii lui Stefan Demici au nevoie de o victorie pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru semifinalele SuperLigii CEC Bank.

1 comment

  1. Pingback: Paula Kata, jucatorul primei etape din faza secunda a SuperLigii CEC Bank — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *