Universitatea Cluj s-a impus in partida cu CSM Olimpia Bucuresti

Pe stadionul Olimpia din Bucuresti in disputa contand pentru cea de-a doua faza a Play-Out-ului Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 30-28 in fata celor de la CSM Olimpia, dupa un joc spectaculos cu rasturnari de situatie.

Studentii ardeleni au avut un inceput de joc perfect si in minutul sase conduceau deja cu 8-0, dupa ce Dimofte a concretizat o lovitura de pedeapsa, pentru ca apoi sa trimita inteligent un balon de urmarire pe care McGrath l-a receptionat, finalizand cu eseu in terenul de tinta al gazdelor.

Oaspetii s-au aflat la conducere pana la jumatatea primei reprize, cand Bratu a marcat dintr-o penalitate, acelasi Bratu transformand mai tarziu eseul lui Ratiu, venit dupa o actiune colectiva foarte frumoasa a CSM-ului.

La pauza vulturii au intrat in avantaj pentru ca dupa ce Dimofte a marcat dintr-un dropgol, Bratu a valorificat in puncte o lovitura de pedeapsa si astfel scorul de pe tabela de marcaj dupa 40 de minute jucate a fost de 13-11.

Imediat dupa reluarea jocului, Dimofte a ratat o penalitate, iar CSM Olimpia s-a desprins la 20-11 dupa o cursa a lui Ispir, incheiata cu eseu transformat de Statulescu, acesta fiind cel mai consistent ecart de care au beneficiat galben-negrii.

A fost momentul in care insa Universitatea Cluj a revenit, demonstrand o forta psihica de invidiat si efortul colectiv al inaintarii a dus la marcarea unui eseu in minutul 49, pentru ca numai trei minute mai tarziu Dimofte sa gaseasca bresa in defensiva gazdelor pentru o noua incercare.

Dimofte a trasformat doar reusita personala din terenul de tinta advers, insa si asa studentii ardeleni au preluat conducerea cu 23-20. Statulescu a egalat repede dintr-o penalitate, in timp ce Dimofte putea sa-i readuca pe alb-negri in avantaj daca nu trimitea in bara o tentativa de tinta.

Finalul a fost incediar, Universitatea Cluj marcand un eseu prin Murgoci, transformat de I.Mazare, imediat dupa reusita clujenilor Mtya Dumani finalizand si el cu incercare o actiune a vulturilor pe traseul Onofrei-Cobden, transformarea insa fiind ratata de Statulescu.

In minutul 79 Mazare s-a mai aflat o data fata in fata cu butul advers, dar a ratat o lovitura de pedeapsa. In ciuda acestui fapt, Universitatea Cluj a obtinut o victorie cu 30-28 si in acelasi timp a facut un pas important in evitarea barajului de promovare-retrogradare.

1 comment

  1. Pingback: Universitatea Cluj s-a impus in partida cu CSM Olimpia Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *