Sambata rugbyului feminin pe 20 septembrie

Pe 20 septembrie incepand cu ora ora 10:00, echipele de rugby feminin, atat senioare cat si junioare, se vor confrunta la Pascani.

Intai vor juca decanele de varsta cea de a doua etapa  din retur. Apoi, odata incheiate partidele lor, vor urma in teren junioarele, care disputa prima etapa a returului.

La ambele categorii de varsta au fost semnalate retrageri, la senioare lipsind din competitie din ratiuni financiare fetele de la CS Gold Rosia Montana, iar la junioare echipa din Piatra Neamt, datorita unor probleme personale ale antrenorului.

Pana in prezent clasamentul la senioare le indica fruntase pe iesencele de Politehnica, urmate de componentele reprezentativei Rosiei Montane. Pe cea de a treia treapta a podiumului se afla CS Universitatea Cluj, a patra pozitie apartinand RC Gringos Transilvania.

La junioare fetele din Rosia Montana sunt pe primul loc, retrase din concurs fiind rugbystele de pe pozitia secunda, de la Piatra Neamt. Pe locul trei este clasata CSM Pascani, urmata de echipa din Campia Turzii si de RC Buzau.

1 comment

  1. Pingback: Sambata rugbyului feminin pe 20 septembrie — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *