CSM Olimpia castiga in fata Farului Constanta

Pe stadionul Olimpia din capitala, CSM Olimpia a intrecut pe Farul Constanta cu rezultatul de 21-16 in partida disputata in etapa a V-a din Grupa Dobrogea a Cupei Romaniei, bucurestenii marcand toate punctele victoriei in repriza secunda.

In prima repriza nu s-a inscris niciun eseu si pe fondul unui joc echilibrat Farul a profitat de concretizarea a doua lovituri de pedeapsa din care Sabbagh a stabilit scorul pauzei, 6-0 pentru marinari.

Doua minute dupa reluare tot constantenii au punctat prin acelasi Sabbagh, care a marit avantajul echipei sale la 9-0 din lovitura de pedeapsa. A fost momentul in care CSM Olimpia a revenit in joc si Ispir a inscris un eseu transformat de Taljard.

Farul s-a mai desprins o data in minutul 51, cand Apostol a finalizat cu eseu o actiune a marinarilor, Sabbagh izbutind transformarea, la aceasta reusita vulturii bucuresteni replicand prin incercarea lui Cobden. Pana la finalul jocului doar Taljard s-a mai remarcat din fata butului advers si trei lovituri de pedeapsa au asigurat victoria elevilor lui Danie De Villiers.

CSM Olimpia Bucuresti a ramas neinvinsa in Grupa Dobrogea, pe care a castigat-o prin acest succes in ultima etapa, urmand sa intalneasca pe RCM Galati, in timp ce Farul Constanta va evolua pe propriul teren in compania celor de la CS Navodari.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile