Sambata se disputa ultima etapa din faza grupelor in Cupa Romaniei

Sambata si duminica vor avea loc partidele din ultima etapa a fazei grupelor contand pentru Cupa Romaniei, in care sunt programte patru dispute .

Duminica, Universitatea Cluj va primi pe propriul teren vizita celor dela CSM Bucovina Suceava in Grupa Moldova, studentii ardeleni avand deja asigurata prima pozitie a clasamentului indiferent de rezultat, astfel ca ambele echipe vor juca in primul rand pentru onoare si pentru a-si testa fortele privind catre viitor.

In Grupa Muntenia, Steaua Bucuresti nu o mai poate ajunge in clasament pe Dinamo Bucuresti, astfel ca militarii vor incerca in disputa cu RC Barlad sa pregateasca partida din sferturile de finala, in timp ce barladenii au sansa de a mai simti inca o data ceea ce ii va astepta anul viitor in SuperLiga CEC Bank.

Grupa Dobrogea programeaza doua intalniri, un derby de la malul marii intre vicecampioana Farul Constanta si revelatia Diviziei Nationale Seniori, CS Navodari, pentru ca in capitala CSM Olimpia sa evolueze impotriva celor de la RCM Galati, vulturii fiind deja castigatorii grupei.

Singura grupa in care clasamentul final a fost deja stabilit este Grupa Transilvania, in care s-a impus RCM Timisoara, banatenii, alaturi de Stiinta Baia Mare, obtinand calificarea in faza sferturilor de finala ale Cupei Romaniei.

Grupa Moldova:

Stadion Parcul Iuliu Hatieganu, ora 10:00: Universitatea Cluj – CSM Bucovina Suceava
Clasament: 1. Universitatea Cluj-15puncte, 2.Poli Agro Iasi – 10 puncte, 3. CSM Bucovina Suceava – 0 puncte

Programul partidelor de sambata 18 octombrie arata astfel:

Grupa Muntenia

Stadion Complex Ghencea, ora 14:00:  Steaua Bucuresti – RC Barlad
Clasament: 1.Dinamo Bucuresti – 16 puncte, 2. Steaua Bucuresti – 8 puncte, 3. RC Barlad – 0 puncte

Grupa Dobrogea

Stadion Mihail Naca, ora 11:00: Farul Constanta – CS Navodari
Stadion Olimpia, ora 13:00: CSM Olimpia Bucuresti – RCM Galati
Clasament: 1. CSM Olimpia – 23 puncte, 2.Farul Constanta – 16 puncte, 3. CS Navodari – 10 puncte, 4. RCM Galati – 0 puncte

2 comments

  1. Pingback: Sambata se disputa ultima etapa din faza grupelor in Cupa Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *