Farul Constanta a incheiat cu victorie partidele din Grupa Dobrogea a Cupei Romaniei

In ultima etapa a Grupei Dobrogea, contand pentru Cupa Romaniei, Farul Constanta a invins pe CS Navodari cu rezultatul de 79-3, intr-o partida disputata pe stadionul Mihail Naca.

Prima repriza a consemnat sase eseuri ale marinarilor, marcate de Apostol dubla, Pastrama, Olescu, Taljard si Saracila, dintre care Sabbagh a transformat patru, scorul pauzei fiind 38-0 in conditiile in care CS Navodari nu a reusit sa inscrie niciun punct.

Dupa reluare Apostol si-a mai trecut in cont un eseu, reusind astfel hat-trick-ul care va fi trecut si in dreptul lui Tuchashvili, restul incercarilor din repriza secunda fiind semnate de Ralulu, Dumitru si Sabbagh, pentru un total de 13 finalizari in terenul de tinta al navodarenilor.

Sabbagh cu doua transformari si Apostol cu una au intregit tabloul marcatorilor Farului, in timp ce punctele de onoare ale celor de la CS Navodari au venit cu patru minute inainte de final, dintr-o lovitura de pedeapsa concretizata de Trandafir.

Farul Constanta a incheiat pe locul secund in Grupa Dobrogea, iar in sferturile de finala ale Cupei Romaniei va intalni pe castigatoarea Grupei Muntenia, Dinamo Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *