Cupa Mos Craciun, la a doua editie

In organizarea A.S. Rugby Club Antonio Jr., in acest week-end ne vom bucura cu totii de un spectacol oferit de micii rugbysti cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, pe terenul de rugby situat in Complexul Studentesc Tei. Vor fi doua zile pline de rugby, de surprize placute si de voie buna, dar si de acte de caritate ce vor veni in sprijinul unor copii din cadrul clubului organizator, care provin din familii cu o situatie mai delicata.

Sambata, 20 decembrie 2014, cu incepere de la ora 10:00, A.S. Rugby Club Antonio Jr. organizeaza a doua editie a Cupei Mos Craciun la mini rugby si totodata, sarbatoreste un an de activitate.

Evenimentul va reuni un numar de aproximativ 400 de copii din Bucuresti si din judetele Ilfov, Constanta, Brasov, Prahova si Timisoara.

Ultima competitie a anului 2014 pentru pitici desfasurata la categoriile U8/U10/U12, va aduce in teren urmatoarele echipe: C.S.O. Pantelimon, Dinamo Bucuresti, Soimii Bucuresti, Rugby Sacele, R.C. Aurora Baicoi, Perla Murfatlar, Warriors Timisoara și echipa gazda, Rugby Club Antonio Jr.

La fiecare categorie se vor acorda premii constand in cupe, medalii, diplome pentru toate echipele participante dar si pentru fiecare mic rugbyst ce va participa la acest turneu. O surpriza din partea clubului organizator va fi premierea cu bowl si lingura de lemn, asa cum se obisnuieste la competitiile sportive de seniori.

De asemenea, Mos Craciun a trecut deja prin vestiarele clubului si a lasat pentru fiecare dintre cei 400 de copii cate un dar.

La eveniment vor participa oficiali ai Federatiei Romane de Rugby, iubitori ai rugbyului, fosti si actuali jucatori din cadrul unor echipe cu renume, jucatori de talie internationala retrasi din activitatea sportiva, parinti, bunici.

In spiritul sarbatorii care se apropie cu pasi repezi, staff-ul clubului, antrenorii echipelor participante, arbitrii si invitatii vor purta cate o caciula lasata de Mos Craciun. Asa cum se obisnuieste in rugby, la sfarsitul competitiei nu va lipsi repriza a treia.

Duminica, 21 decembrie 2014, incepand cu ora 12.00, GFP Rugby Club si Rugby Club Antonio Jr. organizeaza un eveniment caritabil in urma caruia se doreste a veni in sprijinul unor copii din cadrul clubului, care provin din familii cu situatii financiare si materiale dificile, scop in care va fi organizata o tombola. Donatiile pot fi facute in bani sau in obiecte electrocasnice, mobilier, saltele, imbracaminte, incaltaminte.

Organizatorii vor oferi publicului spectator un meci de rugby unde adversari vor fi piticii Rugby Club Antonio Jr. si seniorii GFP Rugby Club.

Evenimentele rugbystice din acest week-end sunt deschise publicului larg. De asemenea, reprezentantii presei sunt asteptati sa se alature acestor evenimente, atat sambata, 20 decembrie 2014, incepand cu ora 10,00, cat si duminică, 21 decembrie 2014, de la ora 12.00, pe terenul de rugby situat in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului nr. 30, sector 2, Bucuresti).

3 comments

  1. Pingback: Cupa Mos Craciun — Arlechinii Bucuresti

  2. Pingback: SportPici | Unde fac mişcare copiii în luna decembrie - SportPici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *