Baia Mare si Satu Mare, pe primul loc la Cupa 8 Martie

Cu putin inaintea zilei de 8 Martie, la Seini, judetul Maramures, Liceul tehnologic Agricol “A. Berinde” si Federatia Romana de Rugby prin directorul sau regional de dezvoltare Gheorghe Sabau, au organizat o competitie de rugby tag.

La evenimentul sportiv de pe 5 martie au participat echipe inscrise la categoria gimnaziu si liceu, totalizand peste 200 de elevi iubitori de rugby.

Ciclul gimnazial a fost reprezentat de noua echipe, pe prima treapta a podiumului situandu-se Scoala Gimnaziala “Grigore Moisil” Satu Mare. Pozitia secunda a fost cucerita de cei de la Liceul Tehnologic Agricol care a si gazduit competitia, locul trei apartinand Scolii Gimnaziale “A. Muresanu” Cehu Silvaniei. Clasamentul a fost continuat, in ordinea rezultatelor, de Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului, Liceul Tehnologic “Traian Vuia” Tautii Magheraus, Scoala Gimnaziala Farcasa, Liceul “Regele Ferdinand” Sighetul Marmatiei, AS Florin Popovici I Baia Mare si AS Florin Popovici II Baia Mare.

Confruntarea liceelor a fost dominata de Liceul Teologic “Sfantul Ioan Marturisitorul” Baia Mare, urmat de Liceul Tehnologic Agricol “A. Berinde” Seini. Pozitia a treia a revenit sportivilor de la Colegiul Tehnologic “Traian Vuia” Tautii Magheraus, cea de a patra Colegiului “Mihai Eminescu” Baia Mare si cea de a cincea Liceului Tehnologic “Aurel Vlaicu” Baia Mare.

Participantii au fost rasplatiti cu diplome, cupe si medalii, iar intalnirea a fost si un bun prilej de observare a tinerilor jucatori in vederea selectiei, la meciuri asistand si reprezentantul centrului de excelenta CSS 2 Baia Mare, Mircea Talos.

1 comment

  1. Pingback: Baia Mare si Satu Mare, pe primul loc la Cupa 8 Martie — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *