Dinamo a obtinut un nou succes in fata Stelei

Pentru a doua oara Steaua si Dinamo s-au aflat fata in fata intr-o partida de pregatire inaintea inceperii editiei 2015 a SuperLigii CEC Bank si de aceasta data victoria revenind alb-rosilor pe terenul din Ghencea.

Scorul a fost deschis de ros-albastri prin eseul lui Porojan dupa o actiune venita in urma dominarii teritoriale, apoi Dinamo a preluat conducerea cu 10-5 punandu-si in evidenta forta inaintarii, ambele eseuri venind dupa moluri de margine.

O faza prelungita a dinamovistilor a adus si cel de-al treilea eseu al acestora, singurul transformat pe durata partidei, dupa care Steaua a redus din ecart in urma unui balon de urmarire, finalizarea apartinad tot lui Porojan, la pauza scorul fiind de 17-10 in favoarea elevilor lui Stefan Demici.

In partea secunda fiecare dintre cele doua echipe a mai inscris cate un eseu, Steaua gratie unui joc colectiv bine organizat, Dinamo cu aportul jucatorilor tongani, astfel ca dupa victoria cu 28-12 inregistrata in urma cu o saptamana, alb-rosii s-au impus din nou cu 22-17.

Din tabara condusa de George Sava s-a remarcat aripa Porojan, autor al unui hat-trick si inchizatorul Sorin Cosereanu, de partea cealalta cele patru eseuri ale lui Dinamo au fost marcate de doi tongani, Paula Kata dubla si Holoia Foefaaki respectiv Mihai Merca, Teodor Nitu izbutind o transformare.

Pentru ambele echipe urmeaza o perioada de antrenamente in asteptarea inceperii editiei 2015 a SuperLigii CEC Bank, programata pentru data de 28 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *