Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti, prologul editiei 2015 a SuperLigii CEC Bank

Stiinta Baia Mare a urcat pe pozitia secunda in SuperLiga CEC Bank.

Sambata pe stadionul Lascar Ghinet, Stiinta Baia Mare va primi vizita celor de la CSM Olimpia Bucuresti in partida care va inaugura editia 2015 a SuperLigii CEC Bank.

Fata in fata se vor afla campioana en-titre, respectiv ultima clasata din sezonul precedent, doua echipe care s-au intalnit in toate cele patru editii ale SuperLigii CEC Bank, baimarenii avand avantajul moral de a nu fi pierdut niciodata in fata bucurestenilor in cele 11 partide disputate.

Anul trecut insa tigrii au fost in doua randuri foarte aproape de a da lovitura, sezonul regulat consemnand partide extrem de echilibrate in care maramuresenii au trebuit sa lupte din greu pentru obtinerea punctelor puse in joc.

Astfel, pe terenul din Baia Mare, CSM-ul a condus cu 11-10 la pauza, iar apoi cu 14-10 pentru a ceda in final, acelasi scenariu repetandu-se si la Bucuresti cu tigrii avand avantaj dupa cursa memorabila de aproximativ 70 de metri a lui Lasarusa Tabu, maramuresenii impunandu-se apoi la limita gratie incercarilor lui Wiringi si Phillips.

Si de aceasta data se anunta o partida extrem de echilibrata pentru ca in urma cu doar doua saptamani CSM Olimpia s-a impus pe terenul Stiintei Baia Mare intr-o partida de verificare, chiar daca miza reala a lipsi , ambitiile bucurestenilor pentru acest sezon au iesit la iveala.

Inaintea debutului noului sezon zimbrii s-au intarit cu implanturi din emisfera de sud, astfel ca Nigel Genia, John Leiatua, Keegan Shefton toti din Australia, tonganul Sioeli Nau si fijianul Ratu Taniela Maravunawasawasa abia asteapta sa dovedeasca ca merita increderea pe care au primit-o de la campioana Romaniei.

Nici CSM Olimpia nu sta rau la capitolul transferuri, astfel ca o pleiada de nume grele vor imbraca tricoul tigrilor in acest an, numai insiruirea numelor fiind suficienta pentru a sustine aceasta afirmatie: Florin Vlaicu, Alex Gordas, Silviu Vasiliu, Sakalia Sosefo, Andrei Romanov, Daniel Carpo sau Andrew Suniula fiind pregatiti sa dea lovitura in acest sezon.

Partida Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti se va disputa sambata 28 martie cu incepere de la ora 11:00 si va putea fi urmarita in direct pe TVR 2.

Palmaresul intalnirilor Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti in SuperLiga CEC Bank:

2011
Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti 41-19-Sezonul regulat
CSM Olimpia Bucuresti-Stiinta Baia Mare 3-33-Sezonul regulat

2012
CSM Olimpia Bucuresti –Stiinta Baia Mare 10-20-Sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti 45-22-Sezonul regulat

2013
CSM Olimpia Bucuresti-Stiinta Baia Mare 18-52-Sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti 45-18-Sezonul regulat

2014
Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti 20-14-Sezonul regulat
CSM Olimpia Bucuresti-Stiinta Baia Mare 16-17-Sezonul regulat
Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti 34-16-Play-Off

1 comment

  1. Pingback: Stiinta Baia Mare-CSM Olimpia Bucuresti, prologul editiei 2015 a SuperLigii CEC Bank — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *