Timisoara Saracens a luat bonusul ofensiv din partida cu Dinamo Bucuresti

Revenirea pe stadionul Gheorghe Rascanu a fost de bun augur pentru Timisoara Saracens, care desi a inceput ceva mai greu partida contra celor de la Dinamo Bucuresti la final s-a putut bucura de o victorie cu bonus ofensiv, rezultat final 39-15 in favoarea banatenilor.

Inceputul partidei nu a fost promitator pentru trupa condusa de pe banca tehnica de Sosene Anesi, Tangimana vazand pentru a treia oara in aceasta editie cartonsul galben, astfel ca timisorenii au trebuit sa astepte pana in minutul 23 primele puncte pe tabela de marcaj.

Mijlocasul la gramada O’Donnell a inscris primul sau eseu in tricoul lui Timisoara Saracens dupa ce apararea bucurestenilor a cedat sub presiunea inaintarii gazdelor, aceasta incercare aducand o alta la patru minute distanta, autor Tangimana.

Minutul 31 a adus o noua incercare in contul banatenilor prin Umaga, iar cum Gabriel Conache a transformat doua din cele trei reusite scorul devenise 19-0. Pana la pauza scorul s-a mai modificat de doua ori, Conache, respectiv Jantjies au concretizat cate o lovitura de pedeapsa.

Partea secunda a inceput cu Timisoara in atac si dupa un mol de margine Drenceanu a inscris eseul care asigura paractic deja bonusul ofensiv , urmat de o noua reusita a lui Conache care a izbutit sa si transforme propria finalizare in terenul de tinta dinamovist.

Ultimul eseu al gazdelor l-a marcat Tangimana in minutul 61 ceea ce a facut ca banatenii sa reduca presiunea, astfel pana la final Dinamo si-a trecut in cont doua incercari prin Matusa si Iacob, in timp ce Umaga a vazut cartonasul galben.

Pentru jocul prestat care s-a incununat cu marcarea a 14 puncte, un eseu, trei transformari si o lovitura de pedeapsa, Gabriel Conache a fost desemnat omul meciului, acesta fiind la cea de-a doua distictie de acest fel pentru fundasul timisorenilor care a fost nominalizat si dupa partida castigata impotriva celor de la Steaua Bucuresti.

In urmatoarea etapa Timisoara Saracens se va deplasa pe terenul Universitatii Cluj in timp ce Dinamo Bucuresti va avea o noua partida dificila, un derby al capitalei cu CSM Olimpia Bucuresti.

1 comment

  1. Pingback: Timisoara Saracens a luat bonusul ofensiv din partida cu Dinamo Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *