Steaua U23 a pierdut la debutul in Divizia Nationala de Seniori

In Divizia Nationala de Seniori se disputa penultima etapa a sezonului 2015.

CS Navodari a intalnit pe Steaua U23 Bucuresti in cadrul etapei a cincea din Divizia Nationala de Seniori, la debutul, practic, al echipei secunde a militarilor in acest sezon in esalonul secund, navodarenii in calitate de gazde impunandu-se cu rezultatul de 20-8.

Au fost doua reprize diferite din punct de vedere al desfasurarii evenimentelor din teren, cu o prima parte in care bucurestenii au condus si pentru ca Trandafir a ratat trei penalitati, respectiv o a doua care a adus victoria gazdelor.

Lazar a deschis scorul din lovitura de pedeapsa iar Trandafir a egalat, scorul de 3-3 mentinandu-se pana in minutul 23 cand Cosereanu a semnat primul eseu al partidei, Steaua U23 intrand la pauza in avantaj chiar daca Berkesz a vazut cartonasul galben.

La revenirea de la cabine Dumitru a fost trimis pe banca pedepselor, acest lucru insa nu l-a impiedicat pe Trandafir sa reduca diferenta din lovitura de pedeapsa, iar apoi eseul lui Ogea transformat de aceeasi uvertura a gazdelor sa aduca pe CS Navodari pentru prima data in avantaj.

In ultimele minute militarii au ramas din nou in inferioritate, Cosereanu a vazut cartonasul galben, iar incercarea lui Istrate transformata de Trandafir a fost decisiva pentru o victorie a echipei de la malul marii care vine sa continue linia pozitiva inceputa etapa trecuta la Iasi.

CS Navodari va primi in etapa a sasea vizita celor de la Stiinta Petrosani in timp ce Steaua U23 Bucuresti va juca pe propriul teren cu Stejarul Buzau.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile