Dinamo s-a impus dramatic pe terenul Universitatii Cluj

Sambata, 27 februarie, va avea loc la Iasi testarea observatorilor oficiali de joc.

Dupa ce in partida tur Bratu a decis victoria lui Dinamo Bucuresti in fata Universitatii Cluj, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu a fost randul lui Jantjies sa aduca succesul alb-rosiilor, cu rezultatul de 17-14.

Pe o vreme potrivnica, cu ploaie abundenta, cele doua echipe s-au angajat intr-un joc de uzura dupa primele 15 minute Universitatea Cluj fiind in avantaj, scor 6-0, cu Dimofte si Ignea autorii punctelor pentru studentii ardeleni. In acest interval de timp Jantjies si Siotame Manu au ratat cate o data din fata butului advers.

La jumatatea primei parti Dinamo a ramas in 14 jucatori, Paula Kata primind cartomasul galben, in ciuda inferioritatii numerice alb-rosii puteau reduce diferenta, insa din pozitie ideala Siotame Manu a ratat inca o data.

Elevii lui Stefan Demici nu au dezarmat si inainte de intrarea la cabine au marcat doua eseuri prin Fili Lomani si Barbuliceanu, de aceasta data Jantjies in rol de transformer facandu-si datoria. Astfel, dupa 40 de minute Dinamo conducea la Cluj cu rezultatul de 14-6.

Dupa reluare Universitatea Cluj a fost mai insistenta in atac si Dimofte a redus diferenta dintr-o penalitate, pentru ca apoi acelasi Dimofte sa-l puna in valoare pe Gal, care a marcat primul eseu de la revenirea in tricoul studentilor de pe malurile Somesului.

Rezultatul de 14-14 s-a mentinut pana cu cateva minute inainte de ultimul fluier al arbitrului, dar pe fondul unui joc mai consistent Dinamo a beneficiat de o lovitura de pedeaspa din care Jantjies a adus victoria bucurestenilor.

Pentru Universitatea Cluj urmeaza o noua partida pe teren propriu impotriva celor de la CSM Olimpia Bucuresti, in timp ce Dinamo va primi vizita eternei rivale Steaua.

1 comment

  1. Pingback: Dinamo s-a impus dramatic pe terenul Universitatii Cluj — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *