Cupa Regelui debuteaza pe 13 iunie

O noua competitie la nivel national isi propune sa contribuie la asigurarea unui cadru antrenant pentru jucatorii campionatului intern.

Cele sase echipe participante in SuperLiga CEC Bank se vor lupta pentru suprematie si in cadrul Cupei Regelui. Organizate in doua grupe, a caror componenta a fost trasa la sorti astazi, la sediul Federatiei Romane de Rugby, echipele vor avea programate trei etape in tur si trei in retur, jucand fiecare cu fiecare in cadrul grupei.

Din grupa A fac parte CSM Bucuresti Olimpia, CS Dinamo si Timisoara Saracens, grupa B fiind alcatuita din CS Universitatea Cluj, CSA Steaua si CSM Stiinta Baia Mare.

Ca urmare a aplicarii prevederilor Tabelei Berger, a rezultat urmatorul program:

TUR

13.06.2015
1. CS Dinamo – Timisoara Saracens
2. CSA Steaua – CSM Stiinta Baia Mare

20.06.2015
3. CSM Bucuresti Olimpia – CS Dinamo
4. CS Universitatea Cluj – CSA Steaua

27.06.2015
5. Timisoara Saracens – CSM Bucuresti Olimpia
6. CSM Stiinta Baia Mare – CS Universitatea Cluj

RETUR

01.08.2015
7. Timisoara Saracens – CS Dinamo
8. CSM Stiinta Baia Mare – CSA Steaua

08.08.2015
9. CS Dinamo – CSM Bucuresti Olimpia
10. CSA Steaua – CS Universitatea Cluj

15.08.2015
11.CSM Bucuresti Olimpia – Timisoara Saracens
12.CS Universitatea Cluj – CSM Stiinta Baia Mare

Dupa aceste partide se va intocmi un clasament pe fiecare grupa, conform prevederilor ROAR, Art. 47.5. La semifinalele de pe 29 august 2015 vor juca ocupanta locului 1 din Grupa A cu ocupanta locului 2 din Grupa B si ocupanta locului 1 din grupa B cu ocupanta locului 2 din Grupa A, de comun acord pe terenuri neutre, cheltuielile generate de organizarea si desfasurarea jocurilor fiind suportate in mod egal de catre echipe.

Finala mica o vor disputa invinsele, pentru primul loc urmand sa se confrunte invingatoarele din semifinale, ambele partide urmand sa aiba loc pe 5 septembrie. Ocupantele locurilor trei din fiecare grupa joaca tur-retur pentru stabilirea clasamentlui final, respectiv locurile 5 – 6 (tur 29 august 2015 si retur 5 septembrie). Stabilirea ordinii meciurilor se va face in functie de punctajul obtinut in jocurile din grupe, conform prevederilor ROAR.

Competitia, dedicata Casei Regale sub patronajul careia se afla Federatia Romana de Rugby “va fi un prilej de bucurie a jocului. Rugbystii, indiferent de varsta, joaca si se joaca antrenati fiind de pasiunea pentru acest sport frumos. ” dupa cum a declarat presedintele FRR, Haralambie Dumitras.

1 comment

  1. Pingback: Cupa Regelui debuteaza pe 13 iunie — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *