Politehnica Iasi a castigat derbyul cu RCM Galati

Ultimele patru etape reprezinta pentru Poli Unirea Iasi o serie excelenta de tot atatea victorii cu bonus ofensiv, ultima reusita venind in fata celor de la RCM Galati.

Din perspectiva pozitiilor ocupate in clasament, Poli Unirea Iasi-RCM Galati a fost derbyul etapei a VIII-a din Divizia Nationanla de Seniori,iar studentii nu au lasat nicio speranta echipei de la malul Dunarii, pe care au invins-o cu rezultatul de 27-17.

Prima repriza a fost una in care gazdele au marcat doua incercari prin Drusca si Vacaru, o transformare si o penalitate venind din piciorul lui Plai, in timp ce pentru galateni Partenie a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Dupa reluare iesenii s-au desprins cu eseul lui Paslaru, dar la jumatatea partii secunde RCM Galati s-a apropiat, ecartul fiind redus prin cele sapte puncte marcate de Boboc, eseu, respectiv Cosmiuc, transformare.

Bonusul ofensiv pentru elevii lui Iulian Iftenie l-a asigurat Drusca, aflat la dubla personala, tot o dubla izbutind si galatenul Boboc, incercarea acestuia insa nu a facut altceva decat sa cosmetizeze rezultatul final.

Poli Unirea Iasi se va deplasa in etapa urmatoare la ultima clasata, Stejarul Buzau, iar RCM Galati va avea o noua intalnire grea in compania celor de la CS Navodari

1 comment

  1. Pingback: Politehnica Iasi a castigat derbyul cu RCM Galati — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *