Primul bonus ofensiv pentru Stiinta Baia Mare in acest sezon

In etapa a VIII-a din SuperLiga CEC Bank, Stiinta Baia Mare a reusit sa intrerupa o serie de infrangeri care parea interminabila pentru zimbrii, pe stadionul Lascar Ghinet acestia au trecut de Dinamo Bucuresti cu rezultatul de 32-0.

Cum bucurestenii nu au emis pretentii decat in primele parti ale celor doua reprize, Stiinta Baia Mare nu a avut o misiune dificila in a-si aconta victoria, una cu bonus ofensiv care o salta astfel de pe ultima pozitie a clasamentului.

Bratu a avut in picior sansa deschiderii scorului, insa mijlocasul la gramada dinamovist a ratat o lovitura de pedeapsa, in replica Maravunawasawasa a realizat o incursiune prin defensiva oaspetilor pentru ca apoi sa-l puna in valoare pe Dinis, autor al primului eseu.

A doua reusita a venit dupa binecunoscuta reteta a molului de margine finalizat de cel mai impetuos jucator al maramuresenilor din prima repriza, Van Heerden. In minutul 17 scorul devenise 10-0, niciuna dintre incercari nefiind transformata de Samoa Luke.

Pana la pauza zimbrii au mai strapuns o data defensiva alb-rosilor, insistenta cu inaintarea a adus in minutul 37 eseul lui Ene, Samoa Luke dupa doua ratari izbutind pentru prima data sa trimita balonul printre barele butului advers.

Dinamo a inceput curajos repriza secunda insa fara eficienta, dupa care jocul elevilor lui Stefan Demici s-a stins si o cursa de toata frumusetea a lui Apostol a mutat jocul in 22-ul acestora, Sean Morrell a patruns in forta iar Danila a semnat eseul pentru bonusul ofesiv.

Ultimele minute l-au scos in evidenta pe Wiringi care a marcat un eseu, o transformare si o lovitura de pedeapsa, uvertura care in curand va evolua si pentru Stejari trecandu-si astfel pentru prima data in acest sezon numele pe lista marcatorilor.

Pentru Stiinta Baia Mare urmeaza o deplasare la Cluj unde o va intalni pe Universitatea, Dinamo Bucuresti avand o noua runda de foc in compania
liderului Timisoara Saracens.

1 comment

  1. Pingback: Primul bonus ofensiv pentru Stiinta Baia Mare in acest sezon — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *