CSM U23 Bucuresti a castigat si in Ghencea

Partida dintre Steaua U23 Bucuresti si CSM U23 Bucuresti disputata in Ghencea, contand pentru etapa a VIII-a din cadrul Diviziei Nationale de Seniori, a revenit tigrilor cu rezultatul de 28-8 in urma a patru incercari transformate.

Opt partide in esalonul secund si tot atatea victorii reprezinta linia de clasament a elevilor lui Daniel Neaga, care domina cu autoritate toti adversarii, acest nou succes fiind al cincelea obtinut cu bonus ofensiv.

In prima parte Tongia si Tooa, obisnuiti cu finalizarile in terenul de tinta advers, au marcat cate un eseu, ambele realizari transformate de Ispir, in timp ce pentru Steaua U23, Toader a semnat o lovitura de pedeapsa.

Incercarea lui Statulescu i-a desprins pe cei de la CSM U 23, dar gazdele au revenit tot cu o incercare, autor Ahomee Tupou, insa acestea au fost ultimele puncte ale ros-albastrilor pana la ultimul fluier al arbitrului.

Cu patru minute inainte de final eseul lui Sioeli Lama, jucator cu cinci reusite in aceasta editie, la care Ispir a contribuit cu transformarea au stabilit rezultatul final si victoria celor de la CSM U 23 Bucuresti.

CSM U 23 Bucuresti va primi in etapa urmatoare vizita celeilalte echipe neinvinse din DNS, RC Barlad, iar Steaua U23 Bucuresti se va deplasa pe terenul lui CSU AV Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *