Dinamo a luptat curajos contra liderilor timisoreni

Partida din cadrul etapei a IX-a, disputata pe stadionul Florea Dumitrache, contand pentru SuperLiga CEC Bank dintre Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens a revenit banatenilor cu rezultatul de 34-23, dar alb-rosii au dat o replica pe masura ocupantei primei pozitii din clasament.

La jumatatea primei reprize Dinamo se afla la conducere cu doua lovituri de pedeapsa semnate de Bratu si o alta venita din piciorul lui Jantjies, in timp ce de partea oaspetilor Burcea a sanctionat cu eseu o incercare nereusita a alb-rosiilor de a iesi cu balonul la mana din propriul 22.

In minutul 30 Calafeteanu i-a adus pe timisoreni in avantaj cu o penalitate concretizata de la aproximativ 45 de metri, dar dinamovistii au revenit prin eseul lui Barbuliceanu, care a finalizat o actiune impetuoasa a lui Fili Lomani.

La cabine Timisoara Saracens a intrat cu un avantaj minim, 17-16, Burcea izbutind dubla personala dupa un mol bine organizat care i-a dus pe bucuresteni pana in propriul teren de tinta, eseul fiind transformat din pozitie ideala de Calafeteanu.

Primele zece minute din partea secunda au fost echilibrate, pentru ca apoi Calafeteanu, servit excelent de Tangimana si Cavcaliuc de la Dinamo, sa-si treaca numele pe lista marcatorilor de eseuri, Calafeteanu a ratat transformarea propriului eseu, in schimb Bratu i-a readus pe elevii lui Stefan Demici in avantaj.

A venit insa eseul lui Tangimana si balanta s-a inclinat de partea vizitatorilor, care au ramas apoi in 14 jucatori, Moala a vazut cartonasul galben, insa Dinamo nu a stiut sa fructifice superioritatea numerica, mai mult pe un contra-atac Sefenaia a inscris ultima incercare a partidei.

In ciuda evolutiei curajoase, Dinamo nu s-a ales cu niciun punct din aceasta partida, dupa care Timisoara Saracens continua sa conduca ierarhia primului esalon valoric. Pentru banateni urmeaza o partida pe propriul teren cu Universitatea Cluj,  in timp ce Dinamo va evolua in deplasare la CSM Olimpia Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *