Victorie dramatica pentru CS Navodari la Galati

CS Navodari si-a continuat seria rezultatelor pozitive si a castigat in deplasare pe terenul celor de la RCM Galati cu rezultatul de 20-19 in etapa a IX-a contand pentru Divizia Nationala de Seniori, victoria trupei de la malul marii venind in ultimul minut de joc.

Au fost doua reprize diametral opuse din punct de vedere al desfasurarii ostilitatilor din teren, galatenii au marcat 19 puncte in prima parte, insa niciunul dupa reluare, cand elevii lui Cornel Suciu au revenit de la 19-10 pentru RCM Galati pentru a sasea victorie consecutiva in acest sezon.

Scorul a fost deschis de Trandafir, uvertura oaspetilor, din lovitura de pedeapsa, dupa care gazdele au marcat doua eseuri prin Boboc si Misin, una dintre incercari fiind transformata de Cosmiuc si in minutul 26 RCM Galati conducea cu rezultatul de 12-3.

CS Navodari a strans diferenta prin incercarea lui Croitoru transformata de Trandafir, insa gazdele s-au desprins inca o data inainte de pauza, Budaian izbutind o finalizare in terenul de tinta, pe care Cosmiuc a transformat-o.

Rezultatul cu care s-a intrat la cabine a ramas neschimbat pana in minutul 59, cand cel mai eficient marcator de eseuri din Divizia Nationala de Seniori, Grigoras, si-a marit numarul realizarilor cu o noua incercare transformata de Trandafir.

Finalul a fost dramatic, cu echipa de la malul Dunarii incercand sa apere diferenta minima de doua puncte, astfel ca lovitura de pedeapsa a lui Trandafir din ultimul minut s-a dovedit decisiva pentru soarta partidei.

In urmatoarea etapa, prima a returului sezonului regulat, RCM Galati va primi vizita celor de la Stiinta Petrosani, iar CS Navodari va evolua la Buzau impotriva lui RC Stejarul.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile