CS Tomitanii s-au impus in Divizia Nationala de Juniori U18

Pe stadionul Callatis din Mangalia, in finala Diviziei Nationale de Juniori U18, CS Tomitanii Constanta au invins pe CSO Pantelimon si astfel au cucerit medaliile de campioni la aceasta categorie de varsta.

Finala a fost echilibrata, cele doua echipe angajandu-se intr-o disputa care in cele din urma a revenit constantenilor, gratie singurului eseu marcat in repriza secunda, CSO Pantelimon avand si ea in cateva randuri sansa de a strapunge defensiva adversa.

Prima repriza s-a incheiat la egalitate, 3-3, Lolea a deschis scorul pentru ilfoveni, dupa care Boldor a restabilit echilibrul pe tabela de marcaj, Lolea trecandu-si in cont si o ratare din fata butului, iar CSO Pnatelimon a jucat pentru cinci minute in inferioritate numerica, Cretu vazand cartonasul galben.

In repriza secunda CS Tomitanii au avut sansa de a prelua conducerea, dar Boldor a ratat o lovitura de pedeapsa si Lolea i-a adus pe cei din Pantelimon in avantaj, lovitura de gratie venind de la Burlacu, care a patruns spectaculos si a marcat eseul victoriei.

CS Tomitanii s-au impus cu rezultatul de 10-6 in ciuda eforturilor depuse de ilfoveni, care au fost aproape de un eseu prin Cretu, acesta insa a scapat balonul chiar inainte de a-l culca in eseu.

Medaliile de bronz au revenit echipei CSS Barlad, care in finala mica a revenit, fiind condusa cu 12-0 de CT Dinicu Golescu pentru o victorie cu 15-12.

Rezultatele finalelor Diviziei Nationale de Juniori U18:
Finala locurilor 7-8: ATSRCMUV Timisoara-Stejarul Buzau 7-6
Finala locurilor 5-6: CSS Unirea Iasi-LPS Suceava 19-9
Finala locurilor 3-4: CSS Barlad-CT Dinicu Golescu 15-12
Finala locurilor 1-2: CS Tomitanii Constanta-CSO Pantelimon 10-6

1 comment

  1. Pingback: CS Tomitanii s-au impus in Divizia Nationala de Juniori U18 — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *