CSM Olimpia Bucuresti si Dinamo au remizat in Cupa Regelui

In partida din Grupa A contand pentru Cupa Regelui, CSM Olimpia Bucuresti si Dinamo Bucuresti au incheiat la egalitate, acest rezultat avantajandu-i pe tigrii, care astfel au obtinut calificarea in semifinalele competitiei.

Partida disputata pe stadionul Olimpia a inceput cu echipa gazda, CSM Olimpia Bucuresti, deschizand scorul chiar in primul minut gratie unui eseu de penalizare pe care din fata butului Statulescu l-a transformat cu usurinta, numai ca tigrii au ramas in inferioritate cateva minute mai tarziu, cand Mitu a vazut cartonasul galben.

Dinamo a profitat de omul in plus si Holia a marcat primul eseu al echipei lui Stefan Demici, dar cum transformarea a fost ratata, gazdele au ramas in avantaj, ba mai mult, Statulescu a marit diferenta in urma concretizarii unei lovituri de pedeapsa.

Acelasi Statulescu a marit ecartul la 13-5, dupa care Dinamo a preluat initiativa, in conditiile in care si Ratiu a fost sanctionat cu cartonas galben, eseul lui Hausia, o transformare reusita de Onofrei, respectiv o lovitura de pedeapsa concretizata de Siotame Manu stabilind scorul pauzei, 15-13 in favoarea alb-rosilor.

Unul dintre cei mai buni marcatori din esalonul secund, Fahiua, i-a readus pe elevii lui Danie de Villers in avantaj cu un eseu, dar Dinamo a egalat gratie unei lovituri de pedeapsa semnate de Cavcaliuc si astfel partida s-a incheiat cu rezultatul de 18-18.

CSM Olimpia Bucuresti si-a asigurat prezenta in semifinalele Cupei Regelui, iar pe 15 august va disputa ultima partida din Grupa A,  pe propriul teren impotriva celor de la Timisoara Saracens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *