Victorie pentru Timisoara Saracens in partida cu CSM Olimpia Bucuresti

Cupa Romaniei continua cu partidele din etapa a III-a.

Timisoara Saracens a castigat partida disputata pe stadionul Olimpia in ultima etapa a Grupei A contand pentru Cupa Regelui in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti, astfel ca banatenii s-au calificat in semifinalele competitiei, cu patru victorii din tot atatea partide disputate.

Vremea caniculara si-a pus amprenta supra evolutiei celor doua echipe, care au fost deja cu gandul la urmatoarea partida din semifinale, atat Timisoara Saracens, cat si CSM Olimpia Bucuresti avand inaintea jocului asigurata prezenta in penultimul act al Cupei Regelui.

Shennan a marcat singurul eseu al disputei inca din primul minut, o reusita transformata de Conache, in prima repriza mai consemnandu-se doua lovituri de pedeapsa concretizate de Statulescu, rezultatul dupa primele 40 de minute fiind 7-6 in favoarea timisorenilor.

Fahiua i-a adus pe tigri in avantaj dintr-un dropgol imediat dupa reluare, dar Conache s-a dovedit eficient de trei ori din fata butului gazdelor si astfel a asigurat victoria elevilor lui Grainger Heikell cu rezultatul de 16-12, de partea CSM-ului Statulescu mai punctand din lovitura de pedeapsa.

In semifinalele Cupei Regelui, Timisoara Saracens se va intalni cu Universitatea Cluj, iar CSM Olimpia Bucuresti va da piept cu Stiinta Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *