Poli Iasi a castigat derbyul cu CS Navodari

Derbyul etapei a XIII-a din Divizia Nationala de Seniori s-a disputat intre CS Navodari si Politehnica Iasi, dupa o partida controlata de studentii din Copou, acestia obtinand o victorie cu punct bonus ofensiv, rezultat 31-13.

CS Navodari venea dupa acel succes entuziasmant de la Barlad, insa de aceasta data elevii lui Cornel Suciu nu au mai reusit sa repete acelasi joc bun, astfel ca au condus doar pana in minutul 8, cand cele doua lovituri de pedeapsa concretizate de Trandafir au facut ca tabela sa indice rezultatul de 6-0.

Primul eseu al partidei l-a marcat ieseanul Paslaru, urmat de colegul sau Cremenitchi, Plai a transformat o data si la pauza Politehnica Iasi conducea cu 14-6, navodarenii evoluand in prima repriza pentru zece minute in inferioritate dupa cartonasul galben vazut de Burlacu.

Dupa reluare CS Navodari s-a apropiat la un singur punct prin eseul lui Burlacu, transformat de Trandafir, insa Calugareanu i-a distantat din nou pe studentii ieseni, al caror succes categoric s-a conturat in ultimele minute.

In ciuda faptului ca au avut doi jucatori trimisi pe banca pedepselor, Calugareanu si Plai, fata de unul din tabara gazdelor, Barbu, elevii lui Iulian Iftenie au marcat doua eseuri in minutele 77 si 79, Bisoc, respectiv Bors asigurand astfel o victorie de cinci puncte in clasament.

Urmatoarea etapa programeaza pentru Politehnica Iasi o intalnire cu Stiinta Petrosani pe propriul teren, iar pentru CS Navodari o deplasare in Ghencea, unde vA disputa partida contra celor de la Steaua U23 Bucuresti.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile