Adrian Ion: ”Am schimbat planul de joc dupa pauza si rezultatul a fost pozitiv”

CSM Olimpia Bucuresti a castigat (31-13) meciul cu ”U” Cluj, aceasta victorie aducand reprezentantei Capitalei locul 3 in editia inaugurala a Cupei Regelui. Capitanul Adrian Ion a explicat revenirea de dupa pauza prin faptul ca antrenorii le-au cerut sa joace mai mult pe ”troacari”, in timp ce Alexandru Mitu a subliniat ca exista o unitate in cadrul echipei, intre rezerve si titulari nefiind diferente valorice.

Capitan al ”tigrilor”, Adrian Ion a recunoscut ca misiunea sa si a colegilor sai a fost mai complicata in prima repriza: ”Prima parte a meciului a fost una echilibrata. Am intrat un pic mai moi, dar la pauza ne-am motivat mult mai bine si s-a vazut in a doua repriza. La inceput ne-am tatonat. Am vrut sa vedem ce si cum. Dupa pauza am schimbat planul de joc. Si rezultatul a fost unul pozitiv. Antrenorii ne-au spus sa nu ne mai luptam cu ei, sa jucam mai mult pe troacari fiindca avem viteza, jucatori talentati si cu experienta multa. Am primit un eseu in prima parte. Se mai intampla. dar ne-am revenit si am dat si noi trei sau patru. Unul dintre obiectivele noastre era sa ne calificam in finala Cupei Regelui. Mai avem doua. Sa castigam Cupa Romaniei si sa jucam una dintre finalele din Superliga. Succesul cu echipa din Cluj ne da incredere. Este munca noastre de pana acum. Am regretat ca nu am jucat finala mare, dar am aratat ca eram pregatiti pentru ea”.

International roman, Alexandru Mitu a declarat la final ca prima repriza a disputei cu gruparea ardeleana a fost ceva mai grea, dar dupa pauza el si colegii sai si-au intrat in ritm. Originar din Constanta, inaintasul a explicat ce a facut diferenta in aceasta finala mica: ”Toti suntem uniti. E cel mai important. Nu exista diferente intre rezerve si titulari. Suntem toti aceeasi. La fel de buni. Si s-a vazut pe teren. E prima finala pe care o jucam. Chiar daca e finala mica. Si a meritat sa o castigam. Inceputul de meci poate sa fie mai slab. Important este ca am castigat. Nu ne-a surprins cu nimic (n.r. – echipa din Cluj) doar ca greselile noastre individuale si-au spus cuvantul. Din cauza aceasta au si marcat. Au dat si la bete. S-a jucat foarte mult cu piciorul, dar in a doua repriza ne-am revenit”.

1 comment

  1. Pingback: Adrian Ion: ”Am schimbat planul de joc dupa pauza si rezultatul a fost pozitiv” — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *