Victorii la scor pentru Grivita si Sportul in Divizia A

Victorii la scor pentru Grivita si Sportul in Divizia A.

In etapa a IX-a din cadrul Diviziei A s-au disputant doua partide, primele clasate in al treilea esalon valoric, RC Grivita si Sportul Studentesc trecandu-si in cont victorii la scor prin care au obtinut si punctul bonus ofensiv.

Pe Parcul Copilului, RC Grivita, liderul din acest moment al Diviziei A, s-a impus cu rezultatul de 85-0 in partida disputata impotriva celor de la CSM Sibiu, nu mai putin de 13 eseuri dintre care zece au fost transformate fiind reliazarile elevilor lui Alexandru Marin.

Ungureanu a totalizat 30 de puncte, trei eseuri si zece transformari, alaturi de acesta Eva cu un hat-trick si el, Gradinaru cu o dubla, Ionita, Perniu, Ghitan, Stefanescusi Marin, au alacatuit tabloul complet al marcatorilor pentru RC Grivita.

In Complexul Sportiv Studentesc Tei, Sportul Studentesc, ocupanta pozitiei secunde in clasament a castigat de asemenea cu bonus ofenisiv intalnirea in care a avut-o ca adversara pe Farul Constanta, rezultat 60-7 si astfel continua cursa de urmarire a grivitenilor.

Partida a fost o sarbatoare a rugbyului, dupa confrunatarea de pe terenul incadrat cu buturi, ambele echipe luand parte la celebra repriza a treia, pentru marinara urmand o partida dificila in urmatoarea runda, pe propriul teren cu CS Manastur.

 

 

 

 

1 comment

  1. Pingback: Victorii la scor pentru Grivita si Sportul in Divizia A — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *