Stiinta Baia Mare a invins Universitatea Cluj si continua parcursul in Cupa Romaniei

Stiinta Baia Mare si Universitatea Cluj s-au intalnit pe stadionul Lascar Ghinet intr-o partida contand pentru calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, zimbrii maramureseni impunandu-se cu rezultatul de 26-18.

In ciuda diferentei de valoare, partida disputandu-se intre campioana en-titre respectiv ultima clasata in SuperLiga CEC Bank, prima jumatate de ora a fost extrem de echilibrata cu doua penalitati concretizate de Melniciuc pentru studentii ardeleni si un eseu semnat de Ene in contul baimarenilor.

Stiinta Baia Mare a marit insa presiunea la finalul primei reprize si Bucur iar apoi Sefton au batut defensiva alb-negrilor, ambele reusite fiind transformate de Samoa Luke, astfel ca la pauza zimbrii conduceau cu rezultatul de 19-6.

La numai patru minute dupa reluare Bardasu a finalizat o noua actiune a maramuresenilor cu eseu, Samoa Luke a transformat si diferenta de 20 de puncte avea sa fie decisiva pentru ca pana la ultimul fluier al arbitrului elevii lui Vasile Lucaci nu au mai izbutit sa modifice tabela de marcaj.

In replica au facut-o cei de la Universitatea Cluj prin eseurile lui Murgoci si Genebashvili, unul transformat de Melniciuc, reusite care insa au venit prea tarziu pentru a mai putea influenta soarta calificarii in semifinale.

Stiinta Baia Mare va intalni in semifinalele Cupei Romaniei pe Steaua Bucuresti intr-o partida care va fi gazduita de stadionul din Complexul Ghencea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *