Timisoara Saracens este prima finalista a Cupei Romaniei

Timisoara Saracens prima finalista a Cupei Romaniei.

Dupa o partida decisa in repriza secunda, Timisoara Saracens s-a calificat in finala Cupei Romaniei prin victoria cu rezultatul de 34-13 in fata celor de la CSM Olimpia Bucuresti.

Desi timisorenii au deschis repede scorul pe stadionul Gheorghe Rascanu, in urma eseului marcat de Sefanaia, pe care G.Conache l-a transformat, pana la pauza au punctat doar tigrii, iar dupa primele 40 de minute avantajul banatenilor a fost minim, 7-6.

Reusitele elevilor lui Danie de Villiers au venit din piciorul lui Ispir, in timp ce pentru zece minute gazdele au fost nevoite sa evolueze in inferioritate numerica, pentru cartonasul galben vazut de Drenceanu.

Imediat dupa reluare incercarea lui Ianus a dus scorul la 12-6 si cum dupa reusita inchizatorului timisorenilor CSM Olimpia a continuat sa se mentina in joc, G.Conache a marit presiunea asupra bucurestenilor cu o lovitura de pedeapsa.

Ostilitatile din teren s-au animat intre minutele 52 si 60, perioada in care s-au consemnat doua eseuri, cate unul de fiecare parte, Sefanaia aflat din nou la finalizare de partea sarazinilor, iar Agiacai in contul tigrilor, ambele reusite fiind transformate de G.Conache, respective Ispir.

Ultimul sfert de ora a apartinut trupei pregatite de Heinkell Grainger, Moala si Zaharia reusind sa surprinda defensive adversa, astfel ca Timisoara Saracens a obtinut calificarea in finala Cupei Romaniei. Ultimul act va avea loc la Iasi pe 4 octombrie.

1 comment

  1. Pingback: Timisoara Saracens este prima finalista a Cupei Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *