Stiinta Baia Mare a urcat pe pozitia secunda in SuperLiga CEC Bank

Stiinta Baia Mare a urcat pe pozitia secunda in SuperLiga CEC Bank.

Partida restanta din Etapa a VI-a contand pentru SuperLiga CEC Bank, dintre CSM Olimpia Bucuresti si Stiinta Baia Mare a revenit maramuresenilor, care prin victoria cu bonus ofensiv de pe stadionul Olimpia au trecut pe pozitia secunda a clasamentului.

Gazdele au inceput ceva mai hotarate partida si in primul sfert de ora i-au tinut pe baimareni in propria jumatate de teren. Contrar cursului jocului cei care au deschis scorul au fost oaspetii. La prima actiune mai legata a acestora, Shamkharadeze a finalizat cu eseu, iar tigrii au ramas in 14 jucatori, dupa ce Ivan a vazut cartonasul galben.

Superioriatatea numerica a zimbrilor nu s-a concretizat in puncte, iar Vlaicu a ratat o tentativa de tinta, abia in minutul 29 Samoa Luke din lovitura de pedeapsa marind ecartul de partea Stiintei Baia Mare.

In finalul primei parti fiecare echipa a marcat cate un eseu, ambele venite cu aportul inaitarii, Mitu fiind autorul incercarii gazdelor, respectiv R.Ailenei de partea vizitatorilor, astfel ca la pauza baimarenii conduceau cu rezultatul de 15-7.

Dupa reluare, Stiinta Baia Mare a pornit in ofensiva, dar CSM Olimpia Bucuresti s-a aparat atent, mai mult dupa o faza individuala in care si-a demonstrat calitatile, Tigla a pus pe picior gresit defensiva adversa si diferenta de pe tabela de marcaj a scazut la un singur punct.

Practic din acel moment tigrii nu au putut tine pasul cu maramuresenii care s-au desprins decisiv, Danila, Apostol si Van Heerden reusind fiecare cate un eseu, astfel ca Stiinta Baia Mare si-a asigurat punctul bonus ofensiv printr-o victorie cu rezultatul de 36-14.

Pentru Stiinta Baia Mare urmeaza partida restanta cu Steaua Bucuresti, in Ghencea ,acolo unde se va decide numele echipei calificate direct in semifinale, militarii avand nevoie de bonusul ofensiv in timp ce baimarenilor le este suficienta si bonificatia defensiva.

1 comment

  1. Pingback: Stiinta Baia Mare a urcat pe pozitia secunda in SuperLiga CEC Bank — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *