Timisoara Saracens a castigat cu bonus ofensiv in fata Universitatii Cluj

Universitatea Cluj se va confrunta cu Timisoara Saracens in etapa a V-a din SuperLiga CEC Bank.

Pe stadionul Gheorghe Rascanu, Timisoara Saracens s-a impus in fata Univeristatii Cluj cu rezultatul de 45-16 intr-o partida care a contat pentru Etapa a X-a din sezonul regulat al SuperLigii CEC Bank.

Timisoara Saracens a inceput partida cu un eseu marcat de Tangimana, pe care Calafeteanu l-a transformat, inca in primul minut, dar studentii clujeni au revenit cu trei lovituri de pedeapsa, Melniciuc de doua ori, respectiv I.Mazare intorcand rezultatul la 9-7, in favoarea alb-negrilor.

In minutul 20 ambele echipe au ramas fara un jucator, Tarus respectiv Genebashvili fiind trimisi pe banca pedepselor, iar banatenii au trecut in avantaj gratie eseului marcat de Burcea. Calafeteanu si- a facut datoria de transformer si scorul devenise 14-9.

Ultimele minute ale primei parti au adus alte doua eseuri in contul gazdelor, Lemnaru si Sefanaia asigurand dupa 40 de minute bonsul ofensiv , iar rezultatul a fost de 26-9, poate putin prea sever fata de efortul pe care l-au depus clujenii.

Dupa reluare, Poparlan a primit cartonsaul galben, iar Universitatea Cluj a marcat primele puncte ale partii secunde prin eseul lui Dordevic, flankerul sarb aflat la prima reusita in SuperLiga CEC Bank, pe care I.Mazare l-a transformat.

Chiar daca au incercat sa revina in joc studentii de pe malurile Somesului nu au mai reusit sa marcheze, in schimb Timisoara Saracens s-a desprins cu trei eseuri avandu-i ca autori pe Shennan, Zaharia si V.Rus.

De pe prima pozitie a clasamentului sezonului regulat Timisoara Saracens si-a asigurat prezenta in semifinale, in timp ce Universitatea Cluj va avea sansa disputarii unei partide de baraj impotriva celor de la Steaua Bucuresti pentru accesul in penultima faza a competitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *