Cosmin Ratiu (CSM Bucuresti): ”Speram sa nu repetam greselile din 2014”

Veteran al echipei CSM Bucuresti, Cosmin Ratiu (37 de ani) isi doreste sa joace din nou in semifinalele Superligii CEC Bank. Inaintasul considera ca in 2014 el si colegii sai au ratat ”careul de asi” din cauza unor erori facute tot intr-un baraj cu gruparea alb-rosie si spera ca acestea sa nu se mai repete acum. Meciul CSM Bucuresti – Dinamo este programat sambata, 7 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Olimpia din Capitala, fiind transmis de rugbytv.ro.  

Jucatorul de linia a treia priveste cu optimism confruntarea cu fosta lui echipa: ”Grupul este unit. Au fost niste probleme, dar s-au rezolvat. Cel putin saptamana aceasta. Suntem concentrati la maximum. Va fi un derby al Capitalei. Si, cum se spune, care va fi mai bun va castiga”, ne-a declarat veteranul echipei Capitalei, care este increzator mai cu seama ca echipa lui si-a rezolvat in mare masura problemele de efectiv. ”Avem un singur jucator indisponibil (Florin Surugiu nu poate evolua dupa accidentarea pe care a suferit-o la Cupa Mondiala, in prima parte a meciului cu Canada). In rest, toata lumea este bine. Mai putin Jack, care face recuperare. Au revenit si jucatorii care au participat la Cupa Mondiala. Florin Vlaicu va juca si speram sa o faca asa cum a reusit-o in Anglia”.

Legat de disputa de anul trecut, una castigata surprinzator (13-12) de Dinamo, tot pe stadionul Olimpia, Rațiu ne-a declarat: ”Ei s-au mobilizat mai bine atunci. A fost un joc prost al nostru. Si au mers ei in 1-4. Acum, speram sa nu repetam greselile din 2014 si sa ne calificam in semifinale. Principalul nostru atu este jocul colectiv. Noi speram sa jucam bine si pe inaintare, si pe treisferturi”.

In aceasta editie a Superligii, CSM Bucuresti s-a impus cu 23-19 pe terenul lui Dinamo (25 aprilie), pierzand apoi (15-22) meciul de acasa, disputat pe Stadionul National ”Arcul de Triumf” (29 mai).

CSM Bucuresti mai are programata o singura sesiune de pregatire inaintea barajului (Antrenamentul capitanului), vineri, 6 noiembrie, de la ora 13.30, pe stadionul Olimpia.

1 comment

  1. Pingback: Cosmin Ratiu (CSM Bucuresti): ”Speram sa nu repetam greselile din 2014” — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *