Medalie de bronz pentru CSM Olimpia Bucuresti

Medalie de bronz pentru CSM Bucuresti Olimpia.

Finala mica a Superligii CEC Bank la rugby s-a incheiat cu victoria celor de la CSM Bucuresti Olimpia, 21-8 (15-8) in fata Stelei. Meciul, care s-a disputat pe stadionul din Ghencea, a inceput cu o incercare a militarilor, semnata de Petelo Tupou, care a fructificat o pasa tipica de uvertura, expediata de Lucaci. Aripa tongana a marcat astfel pe un supranumeric ros-albastru.

CSM a revenit cu Vlaicu concretizand o lovitura de pedeapsa, iar apoi pasa gresita a lui Filip l-a pus in situatie de a indeplini o simpla formalitate pe Ispir, care a marcat simplu, intre bete. Vlaicu a transformat, dupa ce in prealabil Filip inscrisese din penalitate.

Scorul pauzei s-a conturat dupa o faza de rugby autentic. CSM a folosit din plin jocul grupat penetrant, a pistonat si a macinat apararea stelista, dupa care s-a alternat cu jocul desfasurat. Balonul a ajuns la Vlaicu, iar acesta a schimbat de doua ori consecutiv directia si a dat apoi o pasa sarita ideala pentru Ispir. Aripa oaspete a marcat a doua oara un eseu fara om pe el, ceea ce demonstreaza o miscare de echipa foarte buna. Eseul la colt nu a fost transformat de Vlaicu, iar rezultatul la pauza a fost 15-8.

In repriza secunda, cele doua echipe, obosite la capatul unui sezon lung si dificil, au comis mai multe greseli. Vlaicu si-a mai adus aportul cu doua lovituri de pedeapsa valorificate in puncte, astfel ca scorul final a fost 21-8.

Omul meciului a fost capitanul CSM-ist Adrian Ion, flankerul avand cele mai multe placaje reusite.

FOTO: csmbucuresti.ro

1 comment

  1. Pingback: Medalie de bronz pentru CSM Olimpia Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *