„Cupa Mos Craciun”, ce urma sa aiba loc pe 19 decembrie, a fost anulata

„Cupa Mos Craciun” ce urma sa fie organizata pe 19 decembrie la Stadionul „Arcul de Triumf” a fost anulata.

Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti informeaza ca organizarea competitiei „Cupa Mos Craciun AMRB” ce fusese anuntata pentru 19 decembrie, la Stadionul National „Arcul de Triumf”, a fost anulata. Aceasta hotarare a fost luata in urma sedintei Biroului Executiv a AMRB, din data de 9 decembrie, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti (4 membri prezenti din 5).

„ Decizia a fost luata din motive obiective, care nu tin de conducerea AMRB sau a sponsorilor deja implicati in organizarea acestei activitati, ci printr-un concurs de imprejurari care nu au mai permis desfasurarea la data deja anuntata din timp de conducerea AMRB, pentru ca se suprapune cu o alta competitie de aceeasi natura, anuntata ulterior de un club privat.

Precizam ca pentru buna organizare si desfasurare a ”Cupei Mos Craciun AMRB”, pe langa Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti, a fost implicata Directia Municipala de Tineret si Sport, precum si o serie de sponsori, insa avand in vedere aspectele mentionate mai sus, Biroul executiv al AMRB a fost nevoit sa anuleze organizarea competitiei din data de 19 decembrie 2015, data la care factorii implicati fusesera deja anuntati din timp”, se arata in comunicatul emis de AMRB.

La această competitie fusesera invitate sa participe toate cluburile de copii din regiunea Muntenia (categoriile de varsta U8, U10, U12, U14), iar sacul Mosului avea deja pregatite peste 500 de pachete pentru sportivi, diplome, medalii, cupe, precum si alte surprize.

„Din motive neimputabile AMRB s-a hotarat anularea competitiei, intrucat nu pot fi organizate doua evenimente de aceeasi natura, in aceeasi zi si la aceeasi ora, cu aceiasi sportivi, iar conducerea AMRB si-a dorit intocmai ca la aceasta competitie sa participe toti sportivii din regiunea Muntenia, fara a prejudicia niciun club, sponsorii pregatind peste 500 de pachete in acest sens”.

Pe aceasta cale multumim Directiei Municipale de Tineret si Sport si tuturor sponsorilor implicati (SELGROS, SMARTBEST SWEETS,SMART FINANCE, FIORELLA, CROISSANT TODAY, DONUT TODAY,HEIDI CHOCOLAT,SMART FRUITS) pentru sprijinul real si imediat acordat, Biroul executiv al AMRB hotarand ca cele peste 500 de pachete pregatite pentru sportivii din regiunea Muntenia, sa fie donate unor case de copii din Bucuresti”, se precizeaza in continuarea comunicatului.

1 comment

  1. Pingback: „Cupa Mos Craciun”, de pe 19 decembrie la Stadionul „Arcul de Triumf” a fost anulata — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *