Pe terenul de rugby din Complexul Studentesc ”Tei” se desfasoara editia a treia a ”Cupei Mos Craciun”

In organizarea AS Rugby Club Antonio Jr., in parteneriat cu Sportul Studentesc si cu sprijinul Federatiei Romane de Rugby, in 19 decembrie, incepand cu ora 10.00, pe terenul de rugby situat in Complexul Sportiv Studentesc ”Tei” (str. Oltetului nr 30, sector 2, Bucuresti) se va desfasura editia cu numarul 3 a ”Cupei Mos Craciun”. La competitie vor participa echipe compuse din jucatori intre 6 si 12 ani. O zi dupa aceea, duminica, 20 decembrie, de la ora 11.00, in acelasi loc va avea loc, in organizarea GFP Rugby Club si RC Antonio Jr., un eveniment caritabil prin care se doreste sprijinirea unor copii practicanti ai sportului cu balonul oval si care provin din familii cu situatii financiare si materiale dificile.

La ”Cupa Mos Craciun” la mini-rugby, un eveniment prin care AS Rugby Club Antonio Jr. sarbatoreste doi ani de activitate, vor fi prezenti aproximativ 400 de copii din Bucuresti si din judetele Ilfov, Brasov, Prahova si Timis. Iata echipele care si-au anuntat participarea: categoria U8 (sub 8 ani) – CSO Pantelimon, RC Antonio Jr si Soimii; categoria U10 (sub 10 ani) – Soimii, RC Flamingo, Rc Grivita (este posibila si participarea lui CSS Barlad); categoria U12 (sub 12 ani): RC Antonio Jr, PC Ilfov, Soimii, RC Sacele, RC Grivita, CSO Pantelimon; categoria U15/ R7 – RC Antonio Jr, CSO Pantelimon, Soimii, RC Sacele, Parohia Sf. Stefan. ”La fiecare categorie de se vor acorda premii constand in cupe, medalii, diplome pentru toate echipele participante, dar si pentru fiecare mic rugbyst ce va participa la acest turneu. O surpriza din partea clubului organizator va fi premierea cu bowl si lingura de lemn, asa cum se obisnuieste la competitii sportive de seniori. De asemenea, Mos Craciun va trece pe la fiecare dintre cei circa 400 de copii si va lasa cate un dar. La eveniment vor participa oficiali ai Federatiei Romane de Rugby, iubitori ai rugby-ului , fosti si actuali jucatori din cadrul unor echipe cu renume, jucatori de talie internationala retrasi din activitatea sportiva, parinti, bunici si prieteni. In spiritul sarbatorii care se apropie cu pasi repezi, staff-ul clubului, antrenorii echipelor participante, arbitrii si invitatii vor purta cate o caciula lasata de Mos Craciun. Asa cum se obisnuieste in rugby, la sfarsitul competitiei nu va lipsi repriza a treia.”, ne-a declarat Antonio Dumitru, fondatorul RC Antonio Jr. Fostul flanker ne-a spus ca la aceasta editie a competitiei va fi pus in joc si un trofeu special. ”Este vorba despre un scut de dimensiuni considerabile. Acesta va ramane timp de un an in vitrina echipei castigatoare, iar in anul urmator ea va fi obligata sa-l repuna in joc si sa participe”.

A doua actiune a clubului bucurestean este programata duminica, 20 decembrie 2015, incepand cu ora 10.00, tot in Studentesc-Tei. Atunci GFP Rugby Club si RC Antonio Jr. va derula o actiune caritabila, prin care se doreste a se veni in sprijinul unor copii din cadrul clubului, copii care provin din familii cu situatii financiare si materiale dificile. In acest scop va fi organizata o tombola. Organizatorii au anuntat ca donatiile pot fi facute in bani sau in obiecte (electrocasnice, mobilier, saltele, imbracaminte, incaltaminte samd). Cei prezenti vor asista la un ”triunghiular” la care si-au anuntat participarea Arlechinii Bucuresti si Rugby Dracula Oldboys.

1 comment

  1. Pingback: Pe terenul de rugby din Complexul Studentesc ”Tei” se desfasoara editia a treia a ”Cupei Mos Craciun” — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *