Trei competitii nationale de rugby feminin in 2016

Trei competitii nationale de rugby feminin in 2016.

Federatia Romana de Rugby va organiza in anul 2016, 3 competitii dedicate echipelor feminine de rugby 7. La nivel de senioare vom avea campionatul national si Cupa Romaniei, in timp ce junioarele se vor duela pentru titlul national.

La senioare sunt inscrise trei echipe: CS Politehnica Iasi, CS Universitatea Cluj si CS Agronomia Bucuresti. Turul va fi compus din patru turnee, la Iasi, Cluj, Bucuresti si Brasov. La fiecare turneu, se va juca in sistem fiecare cu fiecare, de cate doua ori.

Returul va avea programate alte patru runde, la Constanta, Iasi, Cluj si Bucuresti, dupa aceeasi formula de deplasare.

In aceleasi date si in aceleasi locatii, paralel cu campionatul national de senioare, va avea loc si campionatul national de junioare. Participa cinci echipe la aceasta categorie: CSM Pascani, Ariesul Mihai Viteazul, CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant, CS Gringos Transilvania si CSM Bucovina Nord. Se va juca la fel, fiecare cu fiecare de cate doua ori, la turneele unde se intalnesc senioarele.

Cupa Romaniei pentru senioare va fi compusa din trei turnee distincte, programate la Iasi, Cluj si Bucuresti.

Rugby-ul feminin deschide seria meciurilor oficiale din calendarul intern 2016, primul turneu al campionatelor nationale de senioare si junioare fiind programat pe 12 martie, la Iasi.

Responsabil pentru rugby feminin, in cadrul Departamentului Competitii al Federatiei Romane de Rugby, a fost desemnat Nicolae Sisiu.

1 comment

  1. Pingback: Trei competitii nationale de rugby feminin in 2016 — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *