Dinamo se impune pe terenul celor de la CSM Olimpia la debutul in Cupa Romaniei

Dinamo se impune pe terenul celor de la CSM Olimpia la debutul in Cupa Romaniei.

Pe stadionul Olimpia dupa o partida echilibrata, Dinamo Bucuresti s-a impus cu rezultatul de 14-7 in fata gazdelor CSM Olimpia Bucuresti in prima etapa contand pentru Cupa Romaniei, alb-rosii acumuland patru puncte in clasamentul Grupei I valorice, iar tigri bonusul defensiv.

Elevii lui Daniel Neaga au inceput mai bine jocul insa Dinamo a preluat initiativa si a mutat jocul in jumatatea de teren a tigrilor, care a dus la o prima lovitura de pedeapsa din care Cristian Onofrei a deschis scorul in minutul zece.

A urmat un joc pe contre si dupa o actiune purtata pe traseul Fili Lomani-Mihai Merca-Siaosi Kata, de patrea alb-rosilor, CSM Olimpia a replicat imediat si o patrudere a lui Makefu Tongia sustinut de Alexandru Beldean a dat primele emotii defensivei dinamoviste.

Pana la finalul primei reprize actiuni mai periculoase s-au consemnat de partea gazdelor prin Atelea Okati, cursa lui Siale Fahiua si apoi patrunderea aceluiasi Atelea Okati sustinut de Alexandru Beldean care a fost placat in extremis de Fili Lomani.

Partida s-a reluat de la scorul de 3-0 in favoarea trupei lui Stefan Demici, care in minutul 50 s-a desprins gratie eseului marcat de Mihai Merca, finalizarea acestuia venind in urma unei curse a lui Fili Lomani prin care alb-rosii au castigat 30 de metri. Cristian Onofrei a ratat transformarea din pozitie dificila, eseul marcandu-se la colt.

Cu Valentin Ivan intr-o foarte buna dispozitie de joc, Dinamo a a avut si in continuare initiativa, astfel in minutul 57 Liueli Simote, a marti ecartul la 11-0 in urma unei lovituri de pedeapsa. Rezultatul s-a mentinut aproape pana la final cand eseul lui Makefu Tongia a relansat jocul, dar tigrii in cele trei minute ramase pana la ultimul fluier al arbitrului nu au mai avut forta de a reveni.

In urmatoarea etapa programata pe 26 martie, Dinamo Bucuresti va intalni pe propriul teren eterna rivala, Steaua Bucuresti, iar CSM Olimpia Bucuresti se va deplasa la Iasi pentru partida cu CS Politehnica din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *