Evolutia din repriza secunda aduce victoria pentru CSM Olimpia la Iasi

Evolutia din repriza secunda aduce victoria pentru CSM Olimpia la Iasi.
In etapa a doua din cadrul Cupei Romaniei, Grupa I valorica, CSM Olimpia Bucuresti s-a impus pe stadionul Tepro din Copou in fata Politehnicii Iasi cu rezultatul de 27-6, gratie eseurilor marcate in repriza secunda, la pauza avantajul fiind de partea studentilor(6-3).
Elevii lui George Sava au inceput mai bine jocul la prima aparitie in acest an pe propriul stadion, astfel ca a rezultat o lupta incrancenta, mai ales a pachetelor de inaintare rezultatul de 0-0 mentinandu-se pana in minutul 20. Deschiderea scorului a reusit-o Marian Ispir dintr-o lovitura de pedepsa, dupa ce Fahiua Siale ratase o tentativa de tinta. Politehnica Iasi a egalat prin Nicu Ignea, aceeasi unvertura a gazdelor intorcand rezultatul, sutul sau de la aproximativ 40 de metri trimitand balonul printre barele butului bucurestenilor.
Finalul de repriza a apartinut vizitatorilor, in ciuda presiunii exercitate, scorul de 6-3 fiind cel cu care s-a intrat in pauza.
Imediat dupa reluare, iesenii au fost sanctionati cu cartonas galben, Andrei Toader a fost trimis pe banca pedepselor, iar Marian Ispir a egalat din lovitura de pedeapsa care a urmat. In ciuda inferioritatii numerice stundetii puteau trece din nou in avantaj, dar Daniel Plai nu a nimerit tinta din lovitura de pedeapsa, distanta fiind mare, 48 de metri fata de butul tigrilor.
Echilibrul din teren s-a rupt in minutul 62, atunci cand in urma unui contra-atac, Sioeli Lama a marcat un eseu la centru, acelasi jucator tongan reusind la faza imediat urmatoare sa finalizeze in terenul de tinta al gazdelor, dupa o interceptie a unui coechipier, ambele incercari fiind transformate de Marian Ispir.
Desi iesenii au incercat sa marcheze macar eseul de onoare, rezultatul a fost modificat tot de CSM Olimpia Bucuresti prin Atelea Okati, o incercare transformata de Marian Ispir si astfel bucurestenii au obtinut prima victorie in actuala editie a Cupei Romaniei.
urmatoarea etapa, Politehnica Iasi va avea o deplasare extrem de dificila in Ghencea unde o va intalni pe Steaua Bucuresti, tot de o partida de foc avand parte si CSM Olimpia Bucuresti care va primi vizita campioanei en-titre, Timisoara Saracens.

1 comment

  1. Pingback: Evolutia din repriza secunda aduce victoria pentru CSM Olimpia la Iasi — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *