Evolutia din repriza secunda aduce victoria pentru CSM Olimpia la Iasi

Evolutia din repriza secunda aduce victoria pentru CSM Olimpia la Iasi.
In etapa a doua din cadrul Cupei Romaniei, Grupa I valorica, CSM Olimpia Bucuresti s-a impus pe stadionul Tepro din Copou in fata Politehnicii Iasi cu rezultatul de 27-6, gratie eseurilor marcate in repriza secunda, la pauza avantajul fiind de partea studentilor(6-3).
Elevii lui George Sava au inceput mai bine jocul la prima aparitie in acest an pe propriul stadion, astfel ca a rezultat o lupta incrancenta, mai ales a pachetelor de inaintare rezultatul de 0-0 mentinandu-se pana in minutul 20. Deschiderea scorului a reusit-o Marian Ispir dintr-o lovitura de pedepsa, dupa ce Fahiua Siale ratase o tentativa de tinta. Politehnica Iasi a egalat prin Nicu Ignea, aceeasi unvertura a gazdelor intorcand rezultatul, sutul sau de la aproximativ 40 de metri trimitand balonul printre barele butului bucurestenilor.
Finalul de repriza a apartinut vizitatorilor, in ciuda presiunii exercitate, scorul de 6-3 fiind cel cu care s-a intrat in pauza.
Imediat dupa reluare, iesenii au fost sanctionati cu cartonas galben, Andrei Toader a fost trimis pe banca pedepselor, iar Marian Ispir a egalat din lovitura de pedeapsa care a urmat. In ciuda inferioritatii numerice stundetii puteau trece din nou in avantaj, dar Daniel Plai nu a nimerit tinta din lovitura de pedeapsa, distanta fiind mare, 48 de metri fata de butul tigrilor.
Echilibrul din teren s-a rupt in minutul 62, atunci cand in urma unui contra-atac, Sioeli Lama a marcat un eseu la centru, acelasi jucator tongan reusind la faza imediat urmatoare sa finalizeze in terenul de tinta al gazdelor, dupa o interceptie a unui coechipier, ambele incercari fiind transformate de Marian Ispir.
Desi iesenii au incercat sa marcheze macar eseul de onoare, rezultatul a fost modificat tot de CSM Olimpia Bucuresti prin Atelea Okati, o incercare transformata de Marian Ispir si astfel bucurestenii au obtinut prima victorie in actuala editie a Cupei Romaniei.
urmatoarea etapa, Politehnica Iasi va avea o deplasare extrem de dificila in Ghencea unde o va intalni pe Steaua Bucuresti, tot de o partida de foc avand parte si CSM Olimpia Bucuresti care va primi vizita campioanei en-titre, Timisoara Saracens.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile