La Cluj-Napoca se va disputa etapa a II-a din cadrul Campionatului National de Rugby 7 feminin

La Cluj-Napoca se va disputa etapa a II-a din cadrul Campionatului National de Rugby 7 feminin.

Sambata, 2 aprilie, la Cluj-Napoca, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu vor avea loc partidele din etapa a II-a contand pentru Campionatul National de Rugby 7, senioare si junioare.

La intrecerea senioarelor vor participa echipele CS Politehnica Iasi, CS U Cluj si CS Agronomia Bucuresti , enumerate in ordinea clasamentului general la zi. Studentele din Copou s-au impus in prima etapa, care a avut loc la Iasi, in timp ce fetele de la CS U Cluj si CS Agronomia si-au impartit victoriile.

In competitia junioarelor cinci echipe vor lupta pentru suprematie, enumerate tot in ordinea clasamentului general la zi, CS Ariesul Mihai Viteazu, CSM Pascani, CS Parohial Stefan cel Mare si Sfant Bucuresti, RC Gringos Transilvania si CS Bucovina Nord. Etapa inaugurala a revenit fetelor de la CS Ariesul gratie victoriei impotriva campioanei en-titre CSM Pascani.

Programul etapei a II-a cuprinde sase meciuri la senioare, care se vor intalni in dubla mansa, respectiv zece la junioare conform Tabelei Berger, in urma carora se vor stabili castigatoarele, punctele obtinute contand in clasamentul general.

Partidele din etapa a II-a ale Campionatului National de Rugby 7 senioare si junioare vor incepe de la ora 13:00 pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu.

Clasament general in urma primei etape:
Senioare:
1.CS Politehnica Iasi-12p,
2.CS U Cluj-6p,
3.CS Agronomia Bucuresti-6p

Junioare:
1.CS Ariesul Mihai Viteazu-12p,
2.CSM Pascani-10p ,
3.CS Parohial Stefan cel Mare-8p,
4.RC Gringos Transilvania-5p,
5.CS Bucovina Nord-5p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *