Steaua isi continua parcursul fara greseala in Cupa Romaniei

Cupa Romaniei: A fost stabilit programul transmisiunilor din sferturi.

Steaua Bucuresti continua sa conduca in clasamentul Grupei I valorice din Cupa Romaniei, in etapa a III-a militarii obtinand o victorie cu rezultatul de 54-20 in fata Politehinicii Iasi, partida disputata pe stadionul din Complexul Ghencea.

Inceputul partidei a aratat o echipa a Stelei decisa sa transeze rapid soarta jocului si pana in minutul 10 elevii lui Cristian Petre au marcat trei eseuri, toate venite in urma unor actiuni rapide ale liniilor dinapoi care au suprins defensiva iesenilor. Robert Neagu, Florin Ionita si Ionut Dumitru au fost autorii incercarilor, toate transformate de Andrei Filip.

Cu avantaj de 21-0 stelistii au redus presiunea si la o prima actiune a stundetilor din Copou, Daniel Plai a patruns catre terenul de tinta al gazdelor si a obtinut o lovitura de pedeapsa din care a redus ecartul. Steaua a avut insa nevoie de numai trei minute pentru alte doua incercari, Eseria Vueti si Sosefo Sakalia ducand scorul la 33-8.

Pana la pauza Politehinica Iasi a revenit in joc si dupa o actiune construita frumos, Florin Neagu a culcat balonul in terenul de tinta stelist iar apoi Vasile Balan a intrat in forta pentru cea de-a doua incercare a elevilor lui George Sava. Dupa 40 de minute scorul a fost de 33-13 in favoarea ros-albastrilor.

Inceputul partii secunde a fost echilibrat, pe fondul multitudinii de schimbari in garnitura de start a bucurestenilor, care si in aceste conditii si-au continuat cursa catre terenul de tinta al adversarilor, primul pe lista marcatorilor trecandu-si numele Ionut Dumitru dupa o cursa solitara pe partea stanga.

In minutul 65 a venit randul lui Robert Dascalu sa inscrie, un nou eseu, transformat de Tudor Boldor la care iesenii au replicat prin Andrei Mahu care a intrat in forta prin apararea gazdelor, partida luand sfarsit cu o alta reusita, cea a flankerului militarilor Kuselo Moyake.

Acesta a fost cel de-al treilea succes pentru Steaua Bucuresti care va reveni in etapa V-a cu o confruntare impotriva Stiintei Baia Mare, Politehnica Iasi urmand sa intalnesca Universitatea Cluj pe 10 aprilie in gazduirea stadionului Tepro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *