Bonus ofensiv pentru Timisoara Saracens in disputa cu Dinamo Bucuresti

Bonus ofensiv pentru Timisoara Saracens in disputa cu Dinamo Bucuresti.

Stadionul Gheorghe Rascanu a fost gazda partidei din Cupa Romaniei, Grupa I valorica dintre Timisoara Saracens si Dinamo Bucuresti contand pentru etapa a sasea, banatenii reusind sa se impuna cu rezultatul de 32-17, gratie celor patru eseuri marcate alegandu-se si cu bonusul ofensiv.

Antrenorul gazdelor Heikeill Grainger a inceput jocul cu o echipa din care au lipsit multi dintre titularii obisnuiti, acestia disputand in urma cu doar trei zile partida din cadrul calificarilor pentru Challenge Cup, chiar si in aceste conditii trupa de pe malurile Begai a marcat deja prima incercare in minutul 12, autor Jack Umaga.

Aceeasi uvertura a timisorenilor si-a transformat propria reusita in terenul de tinta, iar scorul de 7-0 s-a mentinut pana la jumatatea primei reprize cand Tudorel Bratu a marcat pentru dinamovisti din lovitura de pedeapsa. Timisoara Saracens insa s-a desprins dupa o noua incercare a lui Eugen Capatana, transformata de Jack Umaga, scorul pauzei, 14-6 stabilindu-l Tudorel Bratu in urma concretizarii unei tentative de tinta.

La un minut dupa reluare, Fili Lomani a batut defenisva gazdelor si eseul aripii celor de la Dinamo Bucuresti a strans rezultatul de pe table de marcaj, 14-11, banatenii avand apoi sansa de a mari ecartul insa Jack Umaga si Jody Rose au ratat cate o lovitura de pedeapsa.

A venit insa eseul lui Catalin Fercu pe care l-a transformat Samiu Muna si timisorenii au continuat sa alerge pentru cel de-al patrulea eseu, al bonusului ofensiv. Reusita a venit in minutul 71, eseul fiind marcat de Viliami Moala, doua lovituri de pedeapsa ale lui Catalin Fercu, respectiv dropgolul semnat de Liueli Simote intregind lista marcatorilor de puncte din aceasta partida.

In etapa a V-a Timisoara Saracens se va deplasa pe terenul Universitatii Cluj, iar Dinamo Bucuresti va primi vizita Politehnicii Iasi, ambele partide fiind programate sambata, 16 aprilie.

1 comment

  1. Pingback: Bonus ofensiv pentru Timisoara Saracens in disputa cu Dinamo Bucuresti — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *