Steaua Bucuresti a suferit prima infrangere in Cupa Romaniei

Steaua Bucuresti a suferit prima infrangere in Cupa Romaniei.

In penultima etapa contand pentru prima faza din Cupa Romaniei, Grupa I valorica, pe stadionul Olimpia, CSM Olimpia Bucuresti a dispus de Steaua Bucuresti cu rezultatul de 16-13, acesta fiind prima infrangere a ros-albastrilor in actuala editie a competitiei.

Primul sfert de ora a apartinut elevilor lui Daniel Neaga care s-au desprins la un ecart de zece puncte, scorul fiind deschis de Richard Plopeanu care a batut defensiva militarilor, eseu transformat de Siale Fahiua, pentru ca apoi aceeasi uvertura a tigrilor sa concretizeze in puncte o lovitura de pedeapsa.

Steaua Bucuresti a avut nevoie tot de un sfert de ora pentru a restabili egalitatea, astfel ca in minutul 30 tabela de marcaj indica rezultatul de 10-10. Mai intai, Andrei Filip s-a evidentiat din fata butului gazdelor, iar ceva mai tarziu a transformat eseul lui Ionut Dumitru.

Pana la pauza ambele echipe au mai inscris din cate o penalitate, Siale Fahiua respectiv Andrei Filip. Repriza secunda a inceput de la rezultatul de 13-13 si CSM Olimpia s-a vazut nevoita sa evolueze in 14 jucatori dupa ce Atelea Okati a vazut cartonasul galben, in ciuda inferioritatii numerice tigrii reusind sa nu primesca puncte, ceea ce la final s-a dovedit un aspect esential.

Lovitura decisiva a venit din piciorul lui Fahiua Siale care a marcat din lovitura de pedeapsa in minutul 57 si CSM Olimpia Bucuresti se afla la doar patru puncte distanta de Dinamo Bucuresti in clasament, momentan alb-rosii fiind in ipostaza de a evolua pe teren propriu in urmatoarea faza a Cupei Romanei.

Pentru CSM Olimpia Bucuresti urmeaza o partida in deplasare la Universitatea Cluj in timp ce Steaua Bucuresti mai are de disputat restanta cu Timisoara Saracens.

1 comment

  1. Pingback: Steaua Bucuresti a suferit prima infrangere in Cupa Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *