Stejarul Buzau s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Stejarul Buzau s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Asa cum se anunta, o adevarata finala a Grupei a II-a valorice din Cupa Romaniei, partida dintre Stejarul Buzau si CS Navodari, de pe stadionul din Complexul Ghencea,  a fost una extrem de disputata, victoria revenind buzoienilor cu rezultatul de 21-14.

CS Navodari a intrat mai bine in joc si trupa de la malul marii a deschis scorul in urma unei actiuni care a masat defensiva buzoienilor la limita propriului teren de tinta, dupa cateva momete de fixare, Onal Agiacai finalizand cu o intrare in forta, eseu transformat de Alexandru Trandafir.

Replica Stejarului Buzau nu s-a lasat prea mult asteptata si dupa o succesiune de faze asemanatoare cu cele care au dus la marcarea incercarii navodarenilor, uvertura trupei lui Costica Mersoiu, Teodor Nitu a culcat balonul pentru un eseu pe care tot el l-a transformat echilibrand astfel situatia de pe tabela de marcaj.

La pauza s-a consemnat un rezultat de egalitate, 7-7, iar cei care au inceput in forta mitanul secund au fost buzoienii. Presinunea creata de actiunile acestora i-au determinat pe cei din Navodari sa greseasca , fiind sanctionati cu cartonas galben, iar superioritatea numerica a fost concretizata prin eseul lui Cornel Tatu, transformat de Teodor Nitu.

Ofensiva Stejarului Buzau a continuat si Alin Dumitrache a marcat al treilea eseu pentru galben-verzi, transformarea apartinandu-i lui Teodor Nitu, ecartul de 21-7 dovedindu-se decisiv in stabilirea echipei castigatoare.

Finalul a fost dramatic pentru ca o cursa de aproximativ 70 de metri a lui Marian Nita a dus la o incercare pentru CS Navodari care a continuat sa preseze pana la ultimul fluier al arbitrului in speranta restabilirii egalitatii, defensiva buzoienilor fiind, insa, fara greseala pana in minutul 80.

Stejarul Buzau a castigat practic titlul onorific de cea mai valoroasa echipa a esalonului secund din Cupa Romaniei si implicit calificarea in sferturile de finala ale competitiei in care va intalni pe Stiinta Baia Mare, in gazduirea stadionului Arena Zimbrilor.

1 comment

  1. Pingback: Stejarul Buzau s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *