U Cluj invinge pe CSM Olimpia in etapa a VII-a din Cupa Romaniei

Universitatea Cluj invinge pe CSM Olimpia in etapa a VII-a din Cupa Romaniei.

In ultima etapa din prima faza a Cupei Romaniei, pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, Universitatea Cluj a invins pe CSM Olimpia Bucuresti cu rezultatul de 23-22, astfel ca bucurestenii au ratat sansa obtinerii pozitiei a patra in clasament si sansa de a evolua pe propriul teren in sferturile de finala.

Primul sfert de ora al partidei a fost unul echilibrat fata puncte inscrise pe tabela de marcaj pentru ca apoi Marian Ispir sa deschida scorul in minutul 17 dintr-o lovitura de pedeapsa. Zece minute mai tarziu, George Tudor a finalizat in terenul de tinta al clujenilor si tigrii s-au dezlantuit izbutind imediat o a doua incercare prin Johnny Sola.

Doar una din reusite a fost transformata de Marian Ispir, chiar si in aceste conditii CSM Olimpia Bucuresti desprinzandu-se la 15-0, insa Johnny Sola a vazut cartonasul galben si studentii ardeleni au incheiat prima repriza cu un eseu de penalizare, transformat Ovidiu Melniciuc.

In partea secunda rezultatul de 15-7 in favoarea elevilor lui Daniel Neaga s-a mentinut pana in minutul 60, cand Universitatea Cluj s-a apropiat la un singur punct ecart, gratie eseului semnat de Taniela Halafihi si transformarii lui Ovidiu Melniciuc, uvertura clujenilor reusind ceva mai tarziu sa intoarca rezultatul dintr-o lovitura de pedeapsa.

Situatia bucurestenilor s-a ingreunat pentru ca George Tudor a vazut si el cartonasul galben, aceasta fiind a doua eliminare temporara din tabara oaspetilor si studentii clujeni au profitat de superioritatea numerica prin concretizarea unei lovituri de pedeapsa prin Ionut Mazare. In minutul 70 a venit randul lui Csaba Gal sa ocupe loc pentru zece minute pe banca pedepselor, dar Universitatea Cluj a continuat sa inscrie, o noua lovitura de pedeapsa a lui Ovidiu Melniciuc desprinzand echipa lui Horia Hampea in castigatoare, chiar daca pe final CSM Olimpia a marcat un eseu, autor Nichita Iacob pe care Marian Ispir l-a transformat.

Universitatea Cluj a terminat pe pozitia a sasea in clasamentul final al primei grupe valorice, devansata de CSM Olimpia Bucuresti, ambele echipe urmand sa dispute sferturile de finala in deplasare, avandu-le ca adversare pe Dinamo Bucuresti, respectiv Timisoara Saracens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *