Stejarul Buzau nu se prezinta la meciul din sferturi din lipsa jucatorilor

Stejarul Buzau nu se prezinta la meciul din sferturi din lipsa jucatorilor.

Sambata si duminica, pe 7, respectiv 8 mai, au loc sferturile de finala ale Cupei Romaniei la rugby.

Calificata in aceasta faza a competitiei dupa ce a castigat meciul de baraj din Grupa  II-a valorica cu CS Navodari, 21-14, Stejarul Buzau nu se va prezenta la meciul din sferturile de finala. Acestia au un lot decimat de accidentari dupa partida disputa vineri, cu navodarenii. “Am doar 14 jucatori valizi, restul sunt accidentati cu recuperari de durata. Am facut o cerere la Federatie prin care am solicitat amanarea acestui meci, insa nu cred ca va fi posibil. Ne-ar fi placut sa mergem la Baia Mare si sa jucam acest meci, indiferent de cate puncte am fi luat. Toti din echipa noastra muncesc, pentru meciul din baraj am venit in aceeasi zi, e o situatie mai complicata la noi. Nu avem un lot numeros si orice accidentare ne da peste cap, iar dupa meciul cu Navodari, am avut cel putin 4 accidentati grav”, a explicat Costica Mersoiu, antrenor la Stejarul Buzau.

In conformitate cu prevederile ROAR si tinand cont de specificul competitiei care face practic imposibil reprogramarea partidei, oficialii FRR, in conformitate cu ART. 44.1,  au decis sanctionarea pecuniara a clubului cu 1.000 de euro pentru neprezentarea invocata.

Buzoienii ar fi intalnit sambata, 7 mai, de la ora 11:00, pe Stadionul “Arena Zimbrilor”, pe CS Stiinta- CSM Baia Mare. Astfel, “zimbrii” castiga prin neprezentarea adversarului, cu 5-0 si se califica astfel in semifinalele competitiei.

Pe de alta parte, partida programata initial duminica, sfertul 2, dintre Timisoara Saracens si CSM Olimpia, conform intelegerii dintre cele doua echipe, se va disputa sambata, 7 mai, pe Stadionul “Gheorghe Rascanu”, de la ora 11:00.

Programul sferturilor de finala:           
7 mai
Sfertul 1: CS Stiinta- CSM Baia Mare – Stejarul Buzau   – nu se va disputa
Stadion „Arena Zimbrilor”, ora 11:00 – Rugby Tv

Sfertul 2:  CS SCM Timisoara  – CSM Olimpia
Stadion „Gheorghe Rascanu”, ora 11:00 – Rugby Tv

Sfertul 4: CS Dinamo – U Cluj
Stadion „Florea Dumitrache”, ora 16:00 – Rugby Tv

8 mai
Sfertul 3: CSA Steaua – Politehnica Iasi
Stadion Ghencea, ora 16:00 – Dolce Sport

FOTO: Facebook Stiinta Petrosani Rugby

1 comment

  1. Pingback: Stejarul Buzau nu se prezinta la meciul din sferturi din lipsa jucatorilor — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *