Victorie pentru Timisoara in partida cu Steaua din Cupa Romaniei

Victorie pentru Timisoara in partida cu Steaua din Cupa Romaniei.

Pe stadionul Gheorghe Rascanu, intr-o partida restanta din etapa a IV-a contand pentru Cupa Romaniei, Grupa I valorica, Timisoara Saracens a castigat in fata celor de la Steaua Bucuresti cu rezultatul de 13-3, ambele echipe pregatindu-se deja pentru faza sferturilor de finala.

Cum ambele echipe isi asigurasera deja prezenta in urmatoarea faza a compeitiei, atat Timisoara Saracens, cat si Steaua Bucuresti au utilizat formule de joc mai putin uzitate, astfel Heikell Grainger, respectiv Cristi Petre au inceput pratic pregatirea urmatoarelor confruntari din Cupa Romanei.

In minutul 20 s-a marcat singurul eseu al partidei, dupa o faza initiata de un mol de margine, care a continuat pe treisferuri, Catalin Fercu gasidu-l in suport pe Stephen Shennan care a finalizat in terenul de tinta al militarilor, incercare transformata de Valentin Calafeteanu. Cinci minute mai tarziu Valentin Poparlan a fost trimis pe banca pedepselor dupa ce a vazut cartonasul galben, iar superioritatea numerica a ros-albastrilor s-a materializat in cele trei puncte care au venit in urma lovituriii de pedeapsa concretizate de Ionut Niacsu.

Scorul pauzei (10-3) l-a stabilit Valentin Calafeteanu dintr-o tentativa de tinta reusita , acelasi mijlocas la gramada al timisorenilor marcand si singurele puncte din repriza secunda, venite imediat dupa reluarea jocului, in ciuda faptului ca Steaua a fost sanctionata cu un cartonas galben aratat de arbitrul intalnirii lui Andrei Florescu.

In faza sferturilor de finala Timisoara Saracens va intalni pe CSM Olimpia Bucuresti, iar Steaua Bucuresti se va confrunta cu Politehnica Iasi, in cazul in care sarazinii banateni si militarii se vor impune, cele doua grupari se vor reintalni in semifinale.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile