Dinamo invinge pe U Cluj in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Partida din sferturile de finala ale Cupei Romaniei disputata pe stadionul Florea Dumitrache intre Dinamo Bucuresti si Universitatea Cluj a revenit alb-rosiilor din Capitala care s-au impus cu rezultatul de 28-17 si au obtinut calificarea in penultimul act al compeititiei.Inca din startul partidei Dinamo a preluat initiativa si in urma unei actiuni rapide care a prins pe picior gresit defensiva clujenilor, Mihai Merca a patruns in terenul de tinta si a marcat primul eseu al partidei, incercarea reusita la centru usurand sarcina lui Tudorel Bratu de a transforma.

Pana la jumatatea primei reprize tabela de marcaj indica rezultatul de 14-3, care avea sa se mentina pana la pauza. Pentru dinamovisti Feofaaki Holoia a semnat un eseu, transformat de Tudorel Bratu, iar de partea alb-negrilor, Ovidiu Melniciuc a concretizat o lovitura de pedeapsa, oaspetii avand si sansa marcarii unei incercari dar Claudiu Curca a fost oprit in extremis de defensiva bucurestenilor.

Dupa reluare, Feofaaki Holoia a facut o cursa de aproximativ 60 de metri insa clujenii s-au regrupat evitand primirea unui eseu, care avea sa vina totusi cateva minute mai tarziu atunci cand presiunea elevilor lui Stefan Demici cu inaintarea a fost concretizata de Catalin Beca, reusita transformata de Tudorel Bratu.

In minutul 50 Feofaaki Holoia a vazut cartonasul galben si Universitatea Cluj a preluat initiativa, suprioritatea numerica concretizandu-se in reusita lui Csaba Gal pe care Ovidiu Melniciuc a transformat-o, insa in replica Dinamo avea sa-si maresca ecartul dupa contra-atacul lui Fili Lomani care a patruns in terenul de tinta advers pornind din propria jumatate de teren.

Studentii ardeleni au incercat sa revina in joc dar Mohamed Belguidon a fost eliminat definitiv cu cartonas rosu, in ultimele minute ambele echipe evoluand in 14 jucatori pentru ca si Mihai Adascalitei a fost trimis pe banca pedepselor, ultimele puncte ale partidei venind in urma eseului marcat de Andrei Cebotari, cele doua puncte ale transfomarii reusindu-le Ovidiu Melniciuc.

Dupa o partida pe care a controlat-o in cea mai mare parte a timpului de joc, Dinamo Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, faza a compeititiei in care o va intalni pe Stiinta Baia Mare.

1 comment

  1. Pingback: Dinamo invinge pe U Cluj in sferturile de finala ale Cupei Romaniei — Arlechinii Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *